dinsdag 28 februari 2017

Horeca stickers

Gemakkelijk spullen met een datum merken. Eigen Tekst en Superkwaliteit! Voor 13:besteld is vandaag verzonden! Kies of upload een ontwerp. HACCP stickers zijn super belangrijk en onmisbaar in uw professionele keuken.


Horeca stickers

Zowel in het Engels als in het Nederlands bij ons verkrijgbaar. In deze categorie vindt u een grote collectie aan stickers over de horeca. Vindt hier muurstickers om uw gelegenheid mee op te vrolijken. Van stickers over het vinden van de WC tot stickers met een lekker broodje, hier vindt u het.


Deze muurdecoraties zullen uw gelegenheid makkelijk een andere uitstraling geven. En uit custom sticker , voedsel horeca stickers. En of horeca stickers waterdicht , anti- valse of barcode is. Horeca stickers zijn bedoeld om duidelijkheid te geven aan het horecapersoneel en de voedselveiligheid te waarborgen voor de consument, daarbij is het ook nog eens verplicht om horeca stickers te gebruiken. Door horeca stickers te gebruiken weet het personeel wanneer een product is bereid en wanneer dit niet meer gebruikt mag.


Horeca stickers

Bij XXLhoreca vindt u een breed aanbod verschillende soorten kleurcodestickers en labels voor voedseldozen en ander opbergmateriaal voor het professionele horecabedrijf dat aan de HACCP-normering moet voldoen. Sticker apparaten of labelmachines. Deze labels kunt u vervolgens herbergen en distribueren via onze handige labelmachines en labelpistolen. Voorkom gemakkelijk een boete en bestel nu GRATIS deze dubbelzijdige leeftijdstickers! Deze stickers worden gratis te beschikking gesteld door Horeca Stichting Nederland.


Per adres kun je maximaal leeftijdstickers bestellen. KHN (Koninklijke Horeca Nederland) is dé branchevereniging voor de horeca. Wij vertegenwoordigen bijna 20. De raamstickers kun je gratis bestellen bij Horeca Stichting Nederland.


Bestel nu GRATIS de leeftijdsticker! De stickers worden uiteraard niet alleen in de horeca gebruikt, door de jaren heen zien wij dat de dagstickers ook veel gebruikt worden in ziekenhuizen, kinderdagverblijven, bedrijfskeukens, kantines, laboratoria etc. Snelle en Gratis verzending. Alle Formaten en Materialen. Topkwaliteit horeca apparatuur - van horeca friteuses tot handdrogers en nog veel meer.


Zelfs voor een enkele handdroger kunt u bij ons terecht. Goedkoop alle soorten stickers snel in huis. Houdbaarheidsstickers, datumstickers, datum stickers horeca. Het zijn allemaal hulpmiddelen die gebruikt worden in de horeca en die hetzelfde doel hebben, namelijk: de veiligheid van het voedsel optimaal waarborgen.


Horeca stickers

In de categorie horeca kunt u zelf de tekst kleur en lettertype bepalen. Rechthoek, ovaal, rond of vierkant in diverse maten. De horeca sticker - vierkant is gedrukt op een (matte) zelfklevend niet scheurbaar PP vinyl. Ten op zichte van papieren stickers zijn deze watervast.


Daarnaast kopen we onze horeca gadgets, en dus ook deze led stickers , enorm grootschalig in. Een bijkomend voordeel van het zeer grootschalig importeren van de led stickers , is dat we ze altijd uit voorraad kunnen leveren. Op deze manier creëren we dubbele schaalvoordelen. Vandaag uw led stickers online kopen = de volgende dag al bij u in huis!


Horeca drukwerk bestellen kan eenvoudig bij Drukwerkdeal. Bekijk ons ruime aanbod aan drukwerk speciaal gericht op het horeca segment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts