donderdag 16 februari 2017

Bedsprei tweepersoons

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel Tweepersoons bij fonQ. Op zoek naar een Tweepersoons Sprei?

Spreien koop je eenvoudig online bij bol. Diverse soorten beddengoed en woondekens bedspreien één- en tweepersoons van katoen uit india ook zeer. Een bedsprei is de perfecte aanvulling op je interieur en je beddengoed. Niet alleen beschermt een sprei je beddengoe het zorgt ook voor een opgeruimde en sfeervolle uitstraling in de slaapkamer. De 2-persoons bedspreien in ons assortiment zijn zowel effen als bedrukt en zorgen voor de finishing touch in jouw interieur.


De prachtige stoffen en de manier waarop deze zijn verwerkt, geven de spreien een onmiskenbaar landelijke look. Een sprei of bedsprei is zowel decoratief als functioneel. Het is een deken met vulling die je bovenop het opgemaakte bed legt.

Ga je voor een klassieke witte sprei of voor een modern dessin? Eenpersoons of tweepersoons ? Ook heel geschikt als wandklee grand foular tafelkleed enz. Essenza Verano Sprei 2x 2cm. AAI made with love - Indochine Mornings bedsprei naga 270x280. Prachtige tweepersoons spreien voor op het be velen tevens te gebruiken als zomerdeken of als plaid of foulard over de bank.


Bedtextiel van hoogwaardige kwaliteit, scherp geprijsd. Een mooie bedsprei springt in het oog en laat een blijvende indruk achter. Bij ons kan je kiezen uit een groot aantal verschillende kleuren, materialen en weefsels, van zachte, warme gewatteerde bedspreien tot koele, dunne, katoenen exemplaren. Veel van onze spreien kan je ook gebruiken als deken. Ons ruime assortiment beddenspreien bevat diverse spreien in allerlei kleuren en diverse maten.


Ze bieden tegelijkertijd een kans om de stijl te benadrukken die je wilt laten zien. De dagelijkse start is natuurlijk een stuk fijner als u dat in een omgeving doet die past bij uw persoonlijkheid. Misschien kunt u niet meteen de slaap vatten en wilt u eerst nog wat lezen of televisie kijken. Onder de bedsprei van uw keuze wordt dat een stuk aangenamer.


LET OP: DEZE BEDSPREIEN ZIJN VAN VERSCHILLENDE LEVERANCIERS EN DE MATEN ZIJN EEN ZO GOED MOGELIJKE. De quilt heeft het kleurrijke Indiase patroon Hindi.

Deze bedsprei is onze favoriet! Aan de achterzijde een neutraal zacht roze streepjespatroon. De maten staan aangegeven in de titels van de artikelen. Gebruik het filter aan de linker zijkant om te zoeken op maat spreien.


Voeg een vleugje luxe toe aan je slaapkamer met de gewatteerde bedspreien van HM in glanzende afwerkingen en gedetailleerde prints. Sfeervolle bedspreien , dekens en plaids voor 2-persoons bedden vind je uiteraard in ons veelzijdige assortiment. Een wollen deken biedt bovendien extra warmte tijdens koude nachten.


Volop keus in 2-persoons spreien en dekens! Onze gewatteerde bedsprei is een makkelijke manier om warm te blijven tijdens koude nachten. Het dubbel gekleurde ontwerp in combinatie met de gestikte ruiten maakt de sprei een perfecte, decoratieve toevoeging aan iedere slaapkamer. De verfijnde microvezel is zacht bij aanraking en voelt comfortabel aan op de huid.


De bedsprei heeft een dunn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts