donderdag 16 februari 2017

Kamer verven inspiratie

Betaal eenvoudig en veilig met iDeal. Vergelijk en bespaar geld. De beste last minute aanbiedingen. Ontdek of herontdek Nederland. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.

Kies uit producten vanaf € 295. Bestel kamerinrichtingen online. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt! Deze kamer oogt heel kleurrijk, terwijl de wanden zijn geverfd in de kleur wit. Een nachtkast of sprei in een felle kleur of pasteltint doet het altijd goed.


Of houd de basis en accessoires wit en ga voor gekleurde gordijnen.

Op viavtwonen vind je naast bedden ook volop inspiratie voor accessoires voor de perfecte slaapkamer. Een kamer die uit één kleur of meerdere zachte kleuren bestaat, kan soms wat saai zijn. Eén muur in een fellere of donkere kleur verven maakt de hele kamer levendiger.


Bovendien verander je op deze manier eenvoudig de stijl van de hele ruimte. Wit en basic of je hele huis in full colour. Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur.


Van heldere kleuren tot pastel. Kies dan kleurcombinaties uit kleurfamilies of lichte kleuren. Wil je een vrolijke kamer ? Ga je eerder voor wat romantische kleuren? Hou je van een moderne, minimalistische of kunstzinnige stijl? Kortohoe ga jij je slaapkamer verven ? Aardetinten zijn in de jaren ’erg populair geweest.


Inspiratie Wooninspiratie: interieurfoto’s en -ideeën Filter de inspiratiebeelden volgens de kamer die je wilt schilderen, je eigen stijl of volgens de kleurtinten die je graag ziet. Heb je een houten (en dus warm aanvoelende) vloer, dan kan je de muren perfect blauw of groen verven. Heb je een tegelvloer in een koude kleur, dan zijn warme kleuren voor de muren toch meer aangewezen.


Nog een tip: als je koude kleuren aanbrengt in een extra matte verf , dan krijgen de muren vanzelf een iets warmer, aaibaar aspect.

Dan kun je naar de winkel om de verf te kopen! Bedenk dat je voor een goed resultaat minstens twee lagen nodig hebt. Vooral bij nieuwe muren wordt de eerste laag verf grotendeels ‘opgezogen’.


Je kunt dit verminderen door eerst een goede primer aan te brengen. Laat tussendoor de verf ook goed drogen om oneffenheden en strepen te. Belangrijk hierbij is dat je durft experimenteren met kleuren en patronen. Ben je na enkele jaren je accentmuur beu, is het gemakkelijk overschilderbaar. Het creëren van een accentwand is ideaal om snel je woonkamer te vernieuwen.


Naast verf kan je ook creatief aan de slag gaan met oude materialen en kost je wand helemaal niets. Je kan ervoor kiezen om alle muren in de kamer te verven maar je kan je ook beperken tot een accentmuur. De wand met de meeste lichtinval is de beste keuze. Kies voor een donkere, contrasterende kleur zodat de reflectie van het licht optimaal is. De andere muren voorzie je van een lichte kleur.


Online verven Het is een kwestie van aanwijzen en klikken en je ziet hoe kamers , muren, meubels en misschien wel de buitenkant van je huis eruit zien in een andere kleur. De tools die je hieronder vind zijn niet duur, de meeste zijn zelfs gratis te gebruiken. Nieuwe inrichtingsideeën van OTTO.


Leuke verf ideeën en inspiratie voor kinderkamer of babykamer. Bekijk meer ideeën over Kinderkamer, Babykamer en Kinderkamer inspiratie. Vind woonkamer inspiratie voor grote en kleine ruimtes, tot ronde en driehoekige kamers. De babykamer is vaak niet de grootste kamer in je huis.


Om een kleine kamer wat ruimer te laten ogen, kun je het beste een accentmuur voorzien van de hoofdkleur. Gebruik hiervoor de muur waar het meeste zonlicht op valt, zodat de kleur het beste uitkomt. Op de andere muren breng je een begeleidende (ton-sur-ton) kleur aan of een wittint. Zoals al eerder vermeld geeft verf je de mogelijkheid om binnen korte tijd je kamer te veranderen.


Als de kleur je niet bevalt kn je hem de dag daarna weer veranderen. Als je kiest voor een rustige basis met je meubels zoals houten, witte of zwarte meubels is het makkelijker om met verf de sfeer van je kamer te veranderen. De volgende stap is het bepalen van de glansgraad van de verf om je slaapkamer te schilderen.


Voor binnenmuren gebruik je best kwalitatieve halfmatte verven die reinigbaar zijn. Of geef je muren extra uitstraling met een van onze decoratieve technieken. In een kinderkamer kan je met zowel met verf als accessoires spelen! Het is de kamer van het huis waar je je creatief volledig kan laten gaan.


Volgende tips kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste kleuren en het juiste type verf. Om u gepersonaliseerde commerciële berichten te kunnen sturen, creëren we profielen en analyseren we uw interactie met ons. Hiervoor kijken we naar uw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts