donderdag 16 februari 2017

Scandinavische kleuren interieur

Kom in contact voor Gratis Interieuradvies! Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. De grootste vacaturesite voor de bouw. Deze witte kleur wordt aangevuld met natuurlijke aardetinten, grijs en zwart.


Felle kleuren , die als contrast dienen, worden ook gebruikt maar doorgaans kiezen onze Noorderburen voor pasteltinten.

Deze kleur wordt dan aangevuld met andere lichte tinten of pasteltinten, en tegenwoordig kan je ook de kleuren (verf) online bestellen. Ook grijs is een terugkerende kleur binnen dit interieur. Elke dag zien we de prachtigste woningen voorbijkomen en ze vervelen nooit.


SCANDINAVISCH INTERIEUR – ZACHTE KLEUREN EN NATUURLIJKE TINTEN In een scandinavisch interieur zie je voornamelijk lichte kleuren terug. Je komt er veel wit, grijs en en zachte pastel tinten tegen. Het geheel blijft licht en rustig, maar kan daarnaast goed gecombineerd worden met zwarte woonaccessoires. Dat betekent veel grote ramen, lichte materialen en lichte gordijnen. Zoals bijvoorbeeld fotolijstjes en.


Op de vloer kan je een groot tapijt leggen, bij voorkeur in een tintje lichter dan de zetel om zo rust uit te stralen.

Verf de muren wit en ga voor een lichte vloer. Toch zie je veel textiel terug in deze interieurstijl. De dekentjes, kussens en vloerkleden die je ziet, zijn zorgvuldig uitgekozen en hebben zijn zowel functioneel als een uitstekende manier om meer gezelligheid in huis te brengen. Onze Noorderburen houden van de natuur en dat is duidelijk terug te zien in het interieur. Op deze pagina vind je wooninspiratie voor het inrichten of.


Niet vreem want wie wil er nou geen licht, ruimtelijk en rustig huis? Verfkleuren kiezen is leuk, maar het kan ook een moeilijke opgave zijn om tussen al die kleuren de perfecte kleur voor jouw interieur te vinden. Daarom gaan enkele trendwatchers elk jaar weer op zoek naar de meest trendy kleuren van het moment. Benieuwd hoe jij met al die lichte kleuren toch een sfeervol interieur creëert? Dit creëert een rustgevende omgeving waarin je volledig kan ontspannen.


Witgeverfde houten vloeren en witte muren zijn kenmerkend. Ook het plafon de deuren en de trap zijn geregeld wit geverf wat zorgt voor een serene sfeer. Wat betreft de strakke lijnen wijkt dit vloerkleed iets af.


Het zijn immers cirkels die overheersen. Met de strakke bank, houttinten en strakke, metalen poten onder de tafel. Scandinavisch wonen in een Scandinavisch interieur.


Kies bijvoorbeeld voor een trendy visgraatvloer of verf de planken wit! Witte muren, witte meubels en een witte vloer.

Je kunt de woontrend herkennen aan de lichte kleuren en de combinatie van meubelen van natuurlijke materialen. Wit en natuurlijke materialen. Dit vormt de basis voor je complete interieur , bijvoorbeeld door het plafon de trap en de deuren wit te. Wit is een kleur die perfect te combineren is met iedere andere kleur in het interieur. Je ziet hier en daar ook een zwart accent terug komen in de woonkamers.


Wit wordt eigenlijk altijd als de basis van het interieur gezien. Hierbij kunnen eenvoudig andere kleuren worden gecombineerd. De eenvoudige vormgeving, het gebruik van warme kleuren en de keuze voor natuurlijk hout zorgt voor een sfeervol en intiem interieur dat toch modern en tijdloos oogt. Daarnaast worden koele kleuren in het interieur gebruikt zoals verschillende grijstinten, pasteltinten als ijsblauw en seafoam groen.


Dus lichte kleuren en vergrijsde tinten met een enkel accent in het zwart, wat een mooi grafisch effect heeft en diepte aan je interieur. Beiden zijn verkrijgbaar in kleuren en hebben een subtiel onderstel gemaakt van eikenhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts