maandag 27 februari 2017

Jumbo barneveld zonwering en overkappingen

Zelfbouw Douglas Overkapping. Jumbo en prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Of het nu gaat om stijvolle knikarmschermen, luxe serre zonwering of hoogwaardige rolluiken.


Verken de details en ontdek hoe design, kwaliteit en comfort samengaan. Van topkwaliteit hout of aluminium, met prachtig design.

De stijl van de stalen terrasoverkapping staat vast. Maar daar is nog niets mee gezegd over úw overkapping. Wij kunnen elke denkbare uitvoering realiseren. Qua afmetingen, qua model, qua kleuren en ook qua opties en accessoires.


In onze showroom komt u samen met onze specialisten tot een ontwerp waarin al uw wensen tot hun recht komen. Een design overkapping van hout of van aluminium, helemaal op maat gemaakt. Waarom zou u elke dag moeten kiezen tussen binnen en buiten als u ook onder uw eigen terrasoverkapping kunt relaxen?


Design zonwering voor meer wooncomfort en een heerlijk buitenleven: dat wordt genieten!

Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom in Barneveld , direct naast de A30. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Vul uw gegevens in en wij sturen de fascinatiebrochure naar u op. Vol met inspiratie, prachtige aluminium en houten terrasoverkappingen, prachtige buitenkamers en innovatieve oplossingen.


Tevens ontvangt u eenmalig een inspirerende e-mail. Ook op warme dagen geniet u van schaduw en een aangename koelte. Geruisloos in- en uitrollen.


Met een beetje overkapping is de onderzonwering al een flinke oppervlakte. Maar hoe groot het doek ook is, dankzij het uitgekiende systeem rolt de zonwering moeiteloos in en uit. Het doek staat altijd strak.


Kom langs en laat u inspireren door onze oplossingen, opgesteld in de showroom. Graag verwelkomen wij u met een bakje koffie, dus maak een afspraak. Houdt u van het buitenleven? Geniet u ook binnen graag van zonlicht en uitzicht?


Veelzijdige oplossingen: van overkappingen , zonwering , kozijnen, rolluiken en glaswanden. Kom naar de showroom in Barneveld. Bij steeds meer woningen in Barneveld zie je een terrasoverkapping in de tuin in plaats van een zonnescherm, knikarmscherm of andere zonweringen.

Een terras overkapping is een afdak aan je woning boven je terras in de tuin. Het afdak is lichtdoorlatend. Uit de soorten overkappingen kiest men vooral tussen houten overkappingen of aluminium. U bent van harte welkom in onze grote toonzaal in Barneveld voor professioneel advies voor passende zonwering screens, serre zonwering en zonwering veranda.


Wij vormen een hecht team en een geoliede machine met jaar ervaring in verkoop, planning, montage en administratie binnen de zonweringsbranche.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts