woensdag 15 februari 2017

Bodemstempels hulzen

Home Bodemstempels Munitie. Alles over Munitie alle soorten Patronen Enz. De diameter kan iets groter zijn dan de granaat zelf! Heb je een niet verkorte huls , zoek je best de lengte van huls.


Bekijk best ook de onderkant naar de bodemstempels. Deze zouden je al een idee geven om welke nationaliteit de huls an zijn. In het verleden werden (voor militair gebruik) soms nog bepaalde merken aan het bodemstempel toegevoegd. Met die merken (cirkels, punten, kruisjes) werd aangegeven dat de huls voor een bepaald doel één of meerdere malen was herladen. Bodemstempels , waar beken Tabel Overzicht Kamp Amersfoort gevonden hulzen , en hun bodemstempel (yoorzover bekend).


Hulzen bodemstempels : a - ai - alles is leeg, vrij van gevaarlijke stoffen. Dat zijn Tsjechische hulzen. Bij de 9mm, die WFA is waarschijnlijk WRA oftewel Winchester Repeating Arms compagny.


Amerikaanse aanmaak voor Engeland. Het Belgische Leger, zijn geschiedenis, uniformen, uitrusting, bewapening en zoveel meer. Ook gebruik ik lijsten met de afmetingen van hulzen en alle nodige info (bv: van welk geschut, wwof en bij de duitse weer de code) Echte lijsten waar bodemstempels gegeven worden heb ik zelf ook niet, maar je moet het een beetje uit de algemene info halen. Bodemstempels Collectie Kleurcode’s De meest gebruikte zoekopdracht in CartWinPro is voor bodemstempels.


Onze database met meer dan 23. Het bestaat niet alleen uit codes met Latijnse (westerse) letters en getallen, maar ook Cyrillisch, Arabisch, Grieks en daarnaast nog een veel-heid aan symbolen. Dus kortom, als er een P-code op je huls staat, weet je vrij zeker dat het Duits is. Er staat vaak ook onder een 7. Het lotnummer, dit is de oplage van de fabriek.


Alle hulzen identieke bodemstempels. Deze band bestaat uit verschoten koperen 1mm hulzen. De band bestaat uit hulzen. NAVO exercitie patroon band. De hulzen zijn schoongemaakt, bodemstempels zijn leesbaar en ze zijn afkomstig van de geheime Luftwaffe testbasis te Rechlin.


E – Stelle ) Hulzen zijn waarschijnlijk Franse aanmaak, toen Duitsland Frankrijk bezette hebben ze deze munitie buitgemaakt en op Rechlin uitgetest. Diverse verschillende bodemstempels. Veel verschillende bodemstempels op 7. P nummers die ik niet in de literatuur terug vind. Weet iemand een goede site over deze materie? Het Stadskasteel Zaltbommel is een monumentaal pand in de binnenstad van Zaltbommel.


Het huis staat bekend als het Maarten van Rossemhuis, vernoemd naar de bouwer van. Waar vind ik gratis producten? Op Marktplaats Gratis vind je een overzicht van alle gratis producten.


En die AI-is idd (zoals Sine al vertelde) van de Artillerie Inrichtingen te Hembrug. Om Patroon Hulzen te kunnen kopen moet u in het bezit zijn van een geldig Nederlands Wapenverlof te zijnde een WMof een Jachtakte. Dit geldige Wapenverlof moet op uw naam staan en laten zien welk type Vuurwapens en Kalibers u wettelijk zijn toegestaan in het bezit te hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts