donderdag 2 februari 2017

De kroon zonwering

De kroon zonwering

Verzending vanaf €in uur. Bestel Zonwering bij fonQ. Kies uit 7producten vanaf € 95. In onze showroom in Utrecht (van bijna m2!) zijn veel systemen en oplossingen op ware grootte te zien.


Je krijgt daarbij direct advies van onze specialisten! Onze showroom is dagen per week open. Je kunt daarbij direct advies van onze specialisten krijgen. Plisségordijnen Plisségordijnen geven veel sfeer aan een ruimte.


Deze zonwering is decoratief en in bijna alle situaties toepasbaar. Screens zijn een mooie oplossing als je je niet steeds zorgen wilt maken over je uitstaande zonwering als het hard gaat waaien of regenen. Voor advies en het kiezen van de juiste oplossing voor jouw situatie zul je specialisten in de arm moeten nemen. Kom naar onze showroom om de verschillende mogelijke systemen te bekijken en je thuissituatie te bespreken.


Uiteindelijk zullen we bij je thuis alle ramen en deuren, waar je rolluiken wilt laten aanbrengen, bestuderen. De ramen worden niet opgewarmd door de zon, waardoor het binnen koel blijft. Winters werkt het juist andersodoor de screens naar beneden te doen heb je een beschermende luchtlaag tussen de screens en de ramen of deuren.


Dit werkt als een isolerende laag, waardoor minder warmte uit je huis verloren gaat via de ramen. Een knikarmscherm moet jarenlang meegaan. Belangrijk dat je je goed laat adviseren door onze zonweringspecialisten.


De kroon zonwering

Regelmatig hebben we klanten, die eerst ergens een goedkoop scherm hebben gekocht en teleurgesteld zijn. Zoveel soorten en materialen: kom naar onze showroom Er zijn legio mogelijkheden, die we graag willen laten zien, afgestemd op je situatie thuis en de wensen die je hebt. De meest voorkomende warmte zonwering die wij installeren en onderhouden zijn screens, uitvalschermen, buiten jaloezieën en raamfolie. Zonwering voor bedrijven, scholen of zorginstellingen is specialistenwerk!


Ieder probleem of wens kan een andere oplossing nodig hebben. Wij belichten de specifieke situatie vanuit verschillende aspecten zoals doeltreffendhei esthetica, gemak, veiligheid en duurzaamheid. De meeste vraag bij drinkgelegenheden en restaurants ligt bij de buitenzonwering met belettering. Heb je budget beschikbaar van de brouwer?


Wij kunnen op basis van de ligging van je zaak, de grootte van het terras en je specifieke wensen een advies geven en een voorstel doen. Tijdens je adviesgesprek in de winkel maak je kennis met onze soorten raambekledingen, de verschillende materialen en dessins. Natuurlijk komen ook de bedieningsmogelijkheden aan bod. Is Online Zonwering ook voor mij geschikt? Zonwering zorgt ervoor dat het zonlicht en de warmte tegengehouden wordt.


U kunt zowel kiezen voor binnen- en buitenzonwering. De Kroon assembleert de meeste producten zelf in haar eigen. Door de juiste zonwering ontstaat er een optimaal leef- en werkklimaat. Vooral in de zomer kan de temperatuur in de werk-of woonruimte flink oplopen hierdoor kan er vermoeidheid en concentratie verlies ontstaan.


De kroon zonwering

In de showroom in Utrecht kun je terecht voor een uitgebreid assortiment shutters, jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid en staan wij voor u klaar met ons team van monteurs. Leo komt bij uw thuis in de hele regio, hij neemt stalen mee, neemt de maten op en schat de situatie in en geeft advies welk product het meest geschikt is voor u. Deze organisatie bestaat uit negen gespecialiseerde ondernemingen waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan! Kroon montage Zonwering verkoopt binnen en buitenzonwering, rolluiken, pvc vloeren en karpetten.


Dus voor al u facilitaire problemen kunt u bij ons terecht, zodat u kunt doen waar u goed in bent!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts