maandag 20 februari 2017

Piano spuiten

De beste keuze tegen lage prijzen! Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Grootste aanbod muziekinstrumenten. Muziekinstrumenten online.

Vind muziekinstrumenten online. Alle merken voor de laagste prijs. Ruim aanbod muziekinstrumenten. Meerdere aanbieders online.


Pianospuiterij Cees Boon, het adres voor het spuiten , repareren, restaureren en of verhuizen van uw piano of vleugel. Het spuiten is vele malen mooier dan een piano verven of een piano schilderen. Dikwijls gaat het spuiten van een piano samen met een persoonlijk verhaal achter de piano.

Even een voorbeeld: U hebt een piano uit een erfenis. Piano spuiten Piano spuiten is vakwerk. Dat weet iedereen die ooit de keuze heeft gemaakt om materiaal te laten bewerken. Alles begint bij liefde voor het vak.


Voor onder andere piano spuiten , piano repareren en piano verhuizen bent u bij ons aan het juiste adres. Duidelijk, betrouwbaar en kwaliteit zijn termen die ik al 30. Ik versta mijn vak en werk voor particulieren, verhuizers, verzekeraars, schade expertisebureau’s en pianovakhandel. Wij hebben vijf gespecialiseerde afdelingen onder eigen beheer.


Spuiten van piano ’s en vleugels in duurzaam hoogglans polyester lakken. Originele pianofabriek lakken. Elke gewenste kleur mogelijk. Uw piano of vleugel weer in nieuw staat?


Bij ons bent u op het juiste adres. Wij bijwerken, polijsten en poetsen uw piano of vleugel tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Ga je een (goede) piano dus zelf lakken, dan loop je kans daardoor de kwaliteit van de klank te verminderen, en ineens heel andere resonanties te horen!


Advies dus in dit geval: niet zelf schilderen!

Op zich was het wel leuk: piano gekocht voor gulden, na opknappen verkocht aan mijn pianostemmer voor 750. U kunt veel besparen als u piano spuiten combineert met revisie. Neem eens contact op met ons. Ik heb een oude piano -vleugel die ik zelf graag wil opknappen. Meubels spuiten is dé oplossing als u uw eigen meubels er weer als nieuw uit wilt laten zien.


In onze meubelspuiterij spuiten wij uw meubels met een verbluffend resultaat. Uw complete interieur knapt ervan op! Wij, bij Herrmansch Pianotechnieken, zijn gewend om speciale en waardevolle piano ’s te spuiten en compleet te reviseren. Henny Rouw Beschadigingen aan piano ’s, politoeren en polyesterreparaties, krasjes, deukjes, verkleuringen. Al meer dan jaar ervaring in het vakkundig repareren en restaureren van zowel antieke als moderne instrumenten en meubels.


Deszelfs verblyf op de kust van Oud. Het lakken van een piano is de “moderne” manier van het verzorgen van een piano. Vaker wordt dit “ spuiten ” genoem omdat er een moderne, polyester lak op de piano gespoten wordt.


Op deze manier kan er ook een nieuwe kleur voor de piano gekozen worden. Denk aan wit, crème, rood of hoogglans zwart. Wanneer je gaat verven maak je onbedoeld vaak strepen. Net erg als dat is wat jij wilt, maar helemaal egaal lukt bijna niet. Doordat wij bij Roode Meubelspuiterij verf spuiten blijft alles netjes egaal en even dik.


Geen strepen of andere afdrukken. In onze werkplaats worden alle mogelijke soorten onderhou reparaties en restauraties aan piano ’s en vleugels uitgevoerd door uitsluitend vakmensen. Ook voor herstelwerkzaamheden aan het meubel, of het geheel opnieuw politoeren of spuiten van uw instrument bent u bij ons aan het juiste adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts