dinsdag 7 februari 2017

Rolluik monteren

Bekijk uw resultaten kosten rolluiken plaatsen bij Finecomb. Afhankelijk van de manier van monteren heeft u een aantal gereedschappen nodig voor de montage. Bij montage op de muur in combinatie met een bandbediening heeft u een steenboor nodig van mm. Ook uw rolluik heeft regelmatig onderhoud nodig.


Laat daarom uw scherm één keer per 2-jaar nakijken door uw dealer.

Let op bij het bedienen van het rolluik dat het pantser niet vast zit. Bewaar de factuur voor behoud van uw garantie. Inmeetkosten dienen per direct na inmeten contant voldaan te worden! Wanneer u rolluiken gaat plaatsen is één van de eerste vragen die in u opkomt natuurlijk: wat gaat dit kosten?


Hier zijn geen kosten aan verbonden mits je het laat monteren door een van onze montageteams. Wacht dus niet langer, ga de rolluiken prijzen online berekenen, of maak een inmeetafspraak voor rolluiken prijzen inclusief montage! LET OP: Wij doen momenteel alleen monteren in een radius van km van Venlo.


Hulp bij het omhoog houden van de rolluiken tijdens bevestiging zou goed van pas kunnen komen, zeker als u een groter rolluik of een rolluik van zwaarder materiaal wilt monteren.

Elektrisch bedienbare rolluiken zijn daarbij zwaarder dan handmatig bediende rolluiken. Zelf monteren : de voordelen. De keuze voor het zelf monteren van rolluiken.


Wilt u geld besparen dan kunt u de rolluiken zelf monteren op onze site staan diverse handleidingen zodat rolluiken monteren een fluitje van een cent is. Klik hier om naar de brochure pagina te gaan. Het monteren van de rolluiken op de muur. Stap 2: Instructies voor het monteren van het rolluik op de muur. Als u ook het gereedschap compleet heeft kunt u starten met het monteren van uw rolluik.


U begint met het aftekenen van de gaten die in de twee vlakke geleiders geboord moeten worden. This feature is not available right now. Download deze pagina als PDF.


Monteren : Ontdoe de screen van het plastic folie. Pak de geleiders uit en snijd tot ca. Dit om het rolluik soepeler te laten zakken (foto 1). Meet de breedte van het rolluik en bepaal waar de geleiders.


Mocht u er zelf niet uitkomen, dan kunt u altijd kiezen voor professionele montage. Wij laten je zien hoe je een elektrische bandoproller voor rolluiken kunt monteren.

Heel eenvoudig geïnstalleerd of te vervangen en je kunt genieten van het gemak van een elektrische bandhaspel. Met onze handleiding kun je zo direct aan de slag! Rolluiken zelf monteren bespaart u veel geld! Levering Ophalen of Verzenden Verzendkosten € 500. Als je rolluik niet goed omhoog gaat of aflaat dan is het waarschijnlijk tijd om de rolluikband te vervangen.


Op deze pagina lees je alles over het (zelf) vervangen van een rolluiklint, de aandachtspunten en de prijzen. U hebt zojuist uw nieuwe rolluiken geleverd gekregen en u hebt ervoor gekozen deze rolluiken zelf te monteren. Maar na het monteren bent u er nog niet: uw rolluiken dienen ook nog afgesteld te worden.


Een geleverd rolluik is nog niet juist afgesteld. Hierdoor zal het rolluik niet precies ver genoeg in- of uitrollen als u het sluit of opent. Kies je ervoor om je rolluik stevig te laten monteren door een specialist, dan kost dit je tussen de € 1en € 2per rolluik.


Denk eraan dat wanneer je meerdere rolluiken in één keer laat plaatsen, de montagekosten per rolluik dalen. Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts