maandag 6 februari 2017

Actie raamdecoratie

Vind raam decoratie het nu op Kensaq. Alle raamdecoratie vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie. Gordijnen of raamdecoratie voordelig laten inmeten. Op maat gemaakte gordijnen en raamdecoratie zijn grote aankopen.


Het is belangrijk je gordijnen en raamdecoratie nauwkeurig in te meten, zodat je zeker weet dat het past en je genoeg stof koopt.

Dat kan lastig zijn, omdat het inmeten verschilt per maakwijze. Zo wordt het aankomende doe-het-zelf project nog eens extra leuk. Dankzij onze eigen productielijn kunnen wij de kosten laag houden en kunt u profiteren van de meest exclusieve, authentieke raamdecoratie op maat voor in uw eigen huis. Op dit moment is er een actie van VELUX, deze actie is geldig bij het vervangen van een bestaand dakraam (VELUX Vervang Bonus) ontvang een cashback tot € 7- per dakraam vanaf twee dakramen en € 5- cashback bij het vervangen van een enkel dakraam.


VELUX biedt een breed assortiment aan producten voor warmtewering, isolatie, privacy, decoratie en verduistering. Geniet van de klassieke uitstraling van houten raamdecoratie of de moderne look van aluminium raamdecoratie. Raambekleding heeft ook vooral een praktische functie.


Zo houd je zonlicht tegen en voorkom je tegelijkertijd inkijk in bijvoorbeeld je bad- of woonkamer.

Raamdecoratie kopen bij GAMMA. Welke raamdecoratie je ook kiest, het is heel belangrijk om goed je ramen en deuren op te meten voordat je gordijnen koopt. Om je hierbij te helpen, hebben we een handige instructievideo gemaakt.


Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je zeker dat je nieuwe gordijnen, jaloezieën of rolgordijnen goed passen. In onze ruime collectie vind je alle soorten raamdecoratie. Van rolgordijnen tot plisségordijnen en van houten jaloezieën tot gordijnen. Je hebt keuze uit standaardmaten of volledig op maat gemaakte producten. Bij Kwantum bestel je altijd goedkope raamdecoratie op maat.


Wij zijn de specialisten op het gebied van raamdecoratie. U vindt ons vooral op internet, maar ook in onze showrooms in Rijswijk (vlakbij Den Haag), Utrecht en Eindhoven. Hier hangt een selectie van onze producten en kunnen wij u direct helpen bij al uw vragen! Goedkoper Dan In De Winkel. Profiteer nu, kom langs in een van onze showrooms of bestel direct online in onze webshop.


Vraag hier je offerte aan. Je bestelt je raambekleding bij Kwantum altijd voor de laagste prijs, maar we hebben regelmatig extra acties die je raambekleding nóg voordeliger maken. Ontdek ons aanbod online of laat u adviseren door een van onze dealers. Onze collectie bestaat uit: rolgordijnen, vouwgordijnen, duette shades, plissé shades, horizontale jaloezieën, houten jaloezieën, paneelgordijnen en meer!


Met de goedkope raamdecoratie op maat van Budget raamdecoratie creëert u binnen een handomdraai een prachtig interieur.

Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten raamdecoratie. Je kunt hier allerlei kanten mee op. Onze raamdecoraties is verkrijgbaar in egale en zachte kleuren, maar ook in trendy en kleurrijke dessins.


Of het gaat om de perfecte vloer, de juiste wandbekleding of ideale raamdecoratie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts