donderdag 2 februari 2017

Jaloezieen action

Jaloezieen action

Koop uw nieuwe jaloezieën in onze webshop. En bepaal zelf alle Afmetingen! Meest populaire (houten) jaloezie. Op maat: stel uw jaloezie samen! Allemaal voor nog beter resultaat.


Jaloezieen action

Uiteraard zonder extra kosten. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Deze houten jaloezie van Decosol geeft jouw interieur een stoere uitstraling en is praktisch in het gebruik.


Door de lamellen in verschillende richtingen te bewegen, kan je gemakkelijk spelen met de lichtinval. De horizontale jaloezieën zijn te bedienen met een optrekkoord en tuimelstaaf. Bepaal eenvoudig je gewenste privacy. Bij HEMA vind je verschillende materialen, waaronder ook houten jaloezieen. Bekijk de hele collectie op hema.


Geef sfeer aan je woning met praktische jaloezieën van JYSK. Onze jaloezieën houden niet alleen de zon tegen in je huis, maar zorgen ook voor een strakke, moderne uitstraling. We hebben jaloezieën in verschillende uitvoeringen en kleuren, zodat je jouw raambekleding kunt aanpassen op jouw stijl.


GA bijvoorbeeld voor een jaloezie van aluminium. Doordat dit een lichte en harde houtsoort is, zijn grote afmetingen mogelijk, tot wel 2cm! Een prachtige jaloezie van topkwaliteit waarbij de houtstructuur duidelijker zichtbaar is.


Jaloezieen action

Kies voor een houten jaloezie om meer sfeer te creëren in bijvoorbeeld je woonkamer. Jaloezieën met zwart hout geven bijvoorbeeld een mooi contrast met een strakke witte muur. Jaloezieën of luxaflex op maat kopen is extra voordelig bij Praxis, want Praxis heeft regelmatig jaloezie aanbieding en speciale acties. Decomode jaloezie hout 50mm wit x 175cm. CanDo luxe binnendeur Bradford blank glas 4-ruits stomp 23x 93cm.


Goedkope Jaloezieën nodig? Bestel gemakkelijk en snel op beslist. Een ruim assortiment Horizontale jaloezieën in standaard maten vind je bij Karwei. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Bij ons vindt u horizontale jaloezieën van topkwaliteit en dat voor een aantrekkelijke prijs.


Wij bieden onze jaloezieën namelijk aan tegen van de normale winkelverkoopprijzen. Wij garanderen u dus altijd de laagste prijsgarantie voor een jaloezie. Verder is het mogelijk om de 35mm en 50mm jaloezieën te voorzien van een ladderband naar keuze.


Deze aluminium horizontale jaloezieën zijn voorzien van een zijdeglans. Je kunt kiezen uit basic kleuren in tinten wit, grijs en zwart of uit onze Hema kleuren. Voor minder dan je verwacht Altijd dichtbij. Met de raamdecoratie van GAMMA verduister je eenvoudig een kamer en geef je een ruimte uitstraling.


Profiteer deze week van korting op alle raamdecoratie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts