maandag 13 februari 2017

Insectenwering

Insectenwering voor ramen kopen bij HORNBACH. Met warme zomerdagen is het prettig om insectenwering voor de ramen te hebben. Met insectenwering voor ramen houdt je de insecten tegen maar laat je vooral ’s nachts de koele lucht wel binnen als je de ramen open hebt staan.


In de zomermaanden vliegt er van alles ongevraagd je huis binnen. Meld je aan en ontvang € 5.

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste. Dit is het enige wat zeer effectief werkt tegen deze vervelende beestjes. Daarnaast kun je dankzij een hor nog steeds goed uw woning ventileren, zorgt het voor een hygiënische leefomgeving en houden ook pollen buiten de deur. Mensen houden van veel licht en frisse lucht in huis.


Waar we echter niet op zitten te wachten zijn vliegen, muggen en andere insecten in huis. Onze insectenwering wordt op maat gemaakt. In ons assortiment vindt u verschillende varianten voor alle inbouwsituaties.


U kunt kiezen voor eenvoudige spanramen, deuren en schuifdeurinstallaties, maar ook voor onze lichtschachtafdekking.

Toepassingen voor bijna elke situatie zowel binnen als buiten, onze nauwkeurig sluitende producten helpen u daarbij. Byenhof heeft een zeer uitgebreid programma op het gebied van insectenwering , waardoor u kunt blijven genieten van daglicht, voldoende frisse lucht en een goede nachtrust. Zo hebben we raam- en deurhorren, Plissé deuren, inklem horren en voorzet horren. De Gordijnenman is ook je Horrenman. Hou insecten buiten de deur of het raam met een hor voor op je schuifpui, kantelraam of tuindeur.


Een ritsscreen is zonwering én insectenwering in één. De constructie is vergelijkbaar met die van een rolluik, het doek glijdt tussen twee geleiders verticaal naar beneden. De geleiders zijn voorzien van een rits, hierdoor is het doek geheel gesloten. U kunt wel naar buiten kijken, maar passanten kunnen niet naar binnen kijken. Voor elk raam of elke deur (zowel binnen- als buitendraaiend) heeft Wichhart Zonweringen de juiste oplossing om de vliegende insecten te weren.


Muggen kunnen gevaarlijke ziektes overdragen. Zorg daarom voor voldoende preventie wanneer u een verre reis gaat maken. Denk hierbij aan beschermende kleding, insectenwerende spray en een goede klamboe.


Rolhor: insectenwering op elk moment. Wanneer u de insectenwering niet gebruikt, dan ligt het gaas droog en stofvrij opgerold in een cassette waardoor u een vrije doorkijk naar buiten heeft. KeJe heeft zich in jaar tijd ontwikkeld tot het grootste maatwerk.


De hordeur is eenvoudig te bedienen en blijft op iedere gewenste plaatst in zijn stand staan.

Zorgeloos genieten van frisse lucht en een goede ventilatie in huis maar muggen, vliegen en andere insecten liever buiten houden? De horsystemen zijn praktisch, hebben een hoogwaardige kwaliteit en zijn gemakkelijk te onderhouden. Ons programma insectenwering onderscheidt zich door zijn duurzaamheid en weersbestendigheid en integreert zich harmonisch in de vormgeving van de bestaande constructie.


Zo kunnen de frames van de horren stilistisch worden aangepast aan de constructie en uw leefveranda en doeltreffend in alle raam- en deuropeningen worden geplaatst. Een raamhor is een bijna onzichtbare en zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De raamhorren van QLUX zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten en zijn geschikt voor ieder raam.


De Geus Tapijt heeft een groot assortiment insectenwering. Zowel hordeuren als horren voor ramen zijn leverbaar in verschillende types en kleuren. Overzicht van alle type insectenwering.


Daardoor kan een ruimtebesparende insectenwering worden gerealiseerd voor erg brede en hoge raamopeningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts