vrijdag 11 augustus 2017

Brandwerende coating

Vind brandwerende coating het nu op Kensaq. Door onderstaand formulier in te vullen helpen wij u graag met uw brandwerende coating project. Aanvragen van offertes is voor u helemaal gratis. Wij zorgen ervoor dat uw aanvragen bij brandwerende coating specialisten terecht komen.


Uw persoonlijke projectmanager zal zorg dragen voor uw.

Van Merksteijn Staalcoating biedt een uniek brandwerend systeem aan voor constructiestaal. Deze coating biedt unieke voordelen ten opzichte van de bestaande brandwerende coatingsystemen. Door de unieke samenstelling (oplosmiddelvrij) is het product, ongeacht de aangebrachte laagdikte, binnen uur uitgehard.


Vaak wordt de toegepaste brandwerende verf na aanbrengen afgewerkt met een afdeklaag. Deze laag zorgt ervoor dat de brandwerende coating ook beschermt blijft tegen, regen, vocht en andere weersomstandigheden. Deze topcoat is in verschillende kleuren beschikbaar. Verder is het van groot belang dat de hechting van de brandwerende coating goed is.


Brandwerende coating voor staal, voor binnen en buiten.

Brand- werendheid tot 1minuten. Systeem HP Brandvertragend impregneermiddel voor hout, geschikt voor binnen. In Nederland is het toepassen van een brandwerende coating – of brandwerende verf – de laatste jaren sterk toegenomen. Met een dergelijke coating is het mogelijk om de brandwerendheid van een stalen draagconstructie te verhogen en deze staalconstructie in het zicht te laten.


Ook is er veel aandacht voor de afwerking van de brandwerende coating. Ook hiervoor zijn meerdere oplossingen voorhanden. Een zwembad werk je anders af dan een bedrijfshal. Ook is het belangrijk om te weten of de brandwerende coating vochtbestendig moet zijn en al dan niet binnen of buiten toegepast moet worden. Dit maakt het materiaal, ofwel de ondergron zelf juist meer brandwerend.


Hierbij een greep uit specialisten in België die een brandwerende coating kunnen aanbrengen. Daarom wordt in situaties waar de staalconstructie in het zicht blijft vaak gekozen voor de veel dunnere opschuimende brandwerende coating , ook al omdat deze in de gewenste kleur kan worden afgeschilderd. De toegepaste brandwerende coating wordt afgewerkt door middel van een topcoat. Die laag kan bijna in elke kleur worden afgewerkt. Het aanbrengen van een brandwerende coating is gespecialiseerd werk en vind plaats onder strenge inspectie.


Bij brand schuimt de brandwerende coating op en vormt het een temperatuurbarrière. De coating voorkomt dat bv staal opwarmt en zijn dragend vermogen verliest. Het betreft een oplosmiddelvrij en 1 volume vast systeem wat op speciale wijze aangebracht moet worden.

Door de hardheid van de verf na droging zijn beschadigingen minimaal. De brandwerende coating voor hout van Rudolf-Hensel is een dunne, bij brand opschuimende coating , die het onderliggende hout beschermt tegen inbranding. Ook is het mogelijk om het hout zo te bewerken dat het hout moeilijk brandbaar gemaakt kan worden. Het gebruik van brandwerende verf (opschuimende coating ) is een goed alternatief voor brandwerende platen of bespuiting. Met brandwerende verf is het mogelijk staalconstructies tot en soms zelfs 1minuten te beschermen.


Met ruim jaar ervaring is ons bedrijf marktleider op het gebied van brandpreventie en zijn wij in staat om altijd de juiste, brandwerende oplossingen te bieden van de hoogste kwaliteit. Wij bieden een unieke totaaloplossing die bestaat uit uitgebreide kennis, vakmensen en de eigen productie van hoogwaardige kit, coatings en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts