donderdag 31 augustus 2017

S2u primer

S2u primer

Beschikbaar in heel veel kleuren. Groot assortiment aan primers. Vandaag bestel morgen in huis! Bekijk de prijsverschillen voor Sigma Primer en betaal nooit teveel! U kunt dit product al bij temperaturen vanaf 0°C verwerken.


Gebruik deze grondverf voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk. De grondverf zorgt voor de perfecte basis waarmee je een bijzonder duurzaam resultaat kunt behalen. Je kunt de verf het gehele jaar door gebruiken bij temperaturen tussen 0°C tot 30°C.


Sigma S2U Allure Primer is dé grondverf die je moet gebruiken voordat je gaat schilderen met de S2U Allure Gloss of de S2U Allure Satin. Zonder problemen op een warme zomerdag, net als in de koude wintermaanden. S2U Primer is een hoogwaardige grondverf van Sigma en bestel je online. De sigma 2u primer is zowel te gebruiken op warme zomerdagen als in koude wintermaanden.


De sigma s2u primer is een halfglanzende duurzame grondverf op basis van oplosmiddelen. Sigma S2U Nova Primer is een watergedragen grondverf voor binnengebruik met een aantal belangrijke eigenschappen. Deze hoogwaardige grondverf hecht niet alleen perfect op hout, maar scoort ook zeer goed op vullend vermogen, dekking en vloei. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. Al vanaf temperaturen vanaf 0°C te verwerken.


Bestel direct online op verfwinkel. Bekijk alle prijzen van Sigma Primer en bespaar tot. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


S2u primer

Slechte staat Slecht hechtende verfslagen verwijderen door schrappen, schuren of afbijten. Reinigen met een geschikt middel. Kale plekken behandelen met Sigmetal Zinccoat Satin, Sigmetal Multi Primer of Sigmetal Aqua Primer. Afwerken Voor- en aflakken met Sigma S2U Nova Matt, Satin, Semi-Gloss of Gloss.


Wilt u uw primer snel in huis? Sigma S2U primer is een slijtvaste grondverf met goede kantendekking op terpentinebasis voor buiten en binnen. Deze krasvaste primer is uitstekend geschikt voor trappen, keukens en vloeren die afgewerkt worden met Sigma S2U Satin of S2U Gloss.


Wil u uw trap gaan schilderen met dit product? Daar is de naas de Sigma S2U Nova ook de Sikkens rubbol BL Rezisto namelijk zeer geschikt voor doordat hij slijt en krasvast is. Hij is met een kwast of roller ook soepel te verwerken. Deze grondeverf heeft een uitstekende vulling. Wel dien je eerst alles goed te ontvetten met bijv.


De dekking van deze grondverf is uitstekend. De verf is namelijk al te gebruiken bij temperaturen vanaf 0°C. Te gebruiken voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk. De verf dekt goe heeft een uitstekende kantendekking en heeft ook nog geweldige kleur- en glansbehouding. Geschikt voor het gronden en overgronden van hout en het overgronden van metaal en kunststoffen.


Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen. Sinds een aantal jaar is er ook een toplijn ontwikkeld die nog verder gaat. Dat is de Sigma S2U Allure.


Met dit product kunt u een duurzaamheid van wel jaar behalen! Via onze website kunt u alle Sigma S2U Allure verf online bestellen. Mocht u iets willen vragen, wij helpen u graag!


Hulp nodig bij het bestellen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts