vrijdag 11 augustus 2017

Multisol lamellen

Multisol lamellen

De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Geschikt voor hoge ramen tot 5m. Maatwerk Jaloezieën van Lindehout. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.


Multisol lamellen

Goedkoper Dan In De Winkel. Bestel Lamellen online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment! De grote keuze uit textiele, kunststof en aluminium lamellen zorgen voor een geheel eigen uitstraling. Daar waar de textiele lamellen vaak een zachtere en klassieke uitstraling hebben, zijn de aluminium en kunststof lamellen meer trendy en strakker.


Graag laten wij u kennis maken met de collectie raamdecoratie. Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling. Door de welhaast oneindige combinatie van kleuren, transparanties en dessins kunt u eindeloos variëren.


Multisol lamellen

Zo hebben wij stofkwaliteiten met verschillende lichttransparanties,maar ook een breed scala aan verschillende stijlen. Met een modern karakter is de verticale lamel geschikt als raamdecoratie voor vrijwel alle raamvormen. Er is keuze tussen verticale lamellen 89mm of verticale lamellen 127mm en uit vele verschillende kleuren.


Voor een subtielere uitstraling kies je voor een lamel van 89mm en voor een robuustere uitstraling voor een lamel van 127mm. Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen. Bekijk ons assortiment online! Specialistisch advies nodig? Ook zijn verticale jaloezieen door de ruime keuze aan uitvoeringen zeer geschikt voor schuine ramen.


Multisol lamellen

Kleur kast en lamellen is antr. Kunststof en aluminium lamellen zijn vochtbestendig en makkelijk schoon te maken. Vergelijkbare zoekopdrachten voor multisol dealers. Info over multisol dealers. Resultaten van zoekmachines!


De bijzondere, sierlijke lamellen zijn hét kenmerk van de vlinderjaloezie. Deze speciale lamellen bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde. Ze hebben een breedte van mm.


Geopend geeft de vlinderjaloezie een vrij uitzicht, gesloten biedt het alle privacy. Je kunt je jaloezie laten uitvoeren met lamellen in diverse breedtes. Stof Voor een mooie, zachte en warme uitstraling kies je lamellen van stof. Stoffen verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in mm, 1mm en met de extra brede 2mm lamellen. Ook kan je de lamellen mooi afwerken aan de bovenzijde door het plaatsen van een plaat.


De toepasbaarheid van lamellen gaat ver. Zo zijn ze geschikt in vochtige ruimtes, kan je ze gebruiken als verduistering en tegen zonlicht in je woonkamer, slaapkamer of. Naast standaard ramen zijn verticale lamellen uitstekend toe te passen bij grote en afwijkende raampartijen zoals schuifpuien, erkers en schuine ramen. Verticale lamellen zijn geschikt voor alle soorten ramen.


Lamelgordijn-Runner met insteekhaak voor gebruik van kunststof lamellen en stoffen lamellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts