vrijdag 25 augustus 2017

Wandtegels met print

Wandtegels met print

Mozaiek voor binnen en buiten. Ruime keuze uit Kleuren en Maten. Tegels voor binnen en buiten. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Bestel hier een voordelige Wandtegel bij Megadump Tiel.


Specialistisch advies nodig? Print tegels voor buiten zijn supermodern en helemaal nieuw de laatste jaren. Betonfabrieken hebben ontdekt dat ze op een betonnen tegel een print kunnen maken.


De print op deze tegels van beton of keramiek worden echt door middel van een grote printer met een inkt op de tegels gedrukt. Iedere foto- of print afbeelding kan worden omgezet naar een sfeervolle unieke mozaiek wanddecoratie. Bovenstaande projectfoto is van een hoofdentree en trappenhuis wand in een zwembad voorzien van 160m² mozaiek wandtegels met print , met een 967. Ga je wandtegels kopen, vul het geheel aan met een van onze mooie badkamermeubelen voor een stijlvolle inrichting.


Glans in iedere ruimte met metrotegels. Breng jij graag wat glans aan in je leefomgeving, dan is het gebruik van metrotegels al een goed begin. Deze wandtegels springen direct in het oog door hun prachtige glans. De afmeting 15x30cm is een praktisch formaat in het rechthoekige wandtegel assortiment.


Wij presenteren de serie Catania: een fijne craquelé print met bijpassende decortegels Atenas, Hispalis en Messina voor een compleet geheel. Kijk hiervoor bij onze decortegels. Rustig met een print (Bron) Deze nummer van de wandtegels keuken voorbeelden is zowel subtiel als uitdagend. Het is bijzonder hoe de relatief drukke prints toch rustig ogen. Dit heeft te maken met de lichte grijstint waarin ze uitgevoerd zijn.


Wandtegels met print

In sommige tegels zie je overigens een lichte bruintint terug. Droomt u van prachtige mozaïek tegels als fotomuur naar eigen ontwerp op uw wand in uw zwembad of badkamer? Veelal worden vervolgens kleinere wandtegels gebruikt om een speels effect te krijgen, eventueel in combinatie met mozaiek wandtegels zijn hiermee de meest verrassende combinaties te realiseren. Met Portugese tegels haalt u meteen die warme, vrolijke Mediterrane sfeer in huis. Natuurlijke materialen worden vaak gewaardeerd om het rustgevende effect of de chique uitstraling.


Daarvoor kunt u gebruik maken van natuursteen tegels badkamer, met een ruime keuze aan materialen als leisteen of chinees hardsteen. Natuursteen tegels badkamer zijn verkrijgbaar in de vorm van wandtegels of vloertegels. Makkelijk om te plaatsen en eenvoudig in het onderhoud. Ook voor de zakelijke markt hebben wij ervaren medewerkers die uw project van A tot Z begeleiden.


Ontdek nog meer manieren om je bedrijf te promoten. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Laat leuke keukentegeltjes bedrukken met je favoriete leuke spreuken en geef de wandtegels als persoonlijk cadeau bij een verjaardag of ander feestelijke gelegenheid. Leuke Delftsblauwe spreuken aan je eigen wc muur of andere tegels met leuke spreuken laten maken voor op mooie delfts blauwe wc tegels. Zo zijn er tegels met een print of in één kleur, tegels met reliëf of structuur of juist zonder, etc. Op tegel uitverkoop vindt u goedkope tegels met korting tot.


Wandtegels met print

Vloertegels, wandtegels en mozaïek van de beste merken voor extreem lage prijzen. Wandtegels zijn er in oneindig veel soorten, kleuren en maten. Bekijk nu ons gehele assortiment online. De plaat is eenvoudig schoon te maken met een zachte doek met allesreiniger of zeep. Gebruik voor het schoonmaken géén: oplosmiddelen, ontvetters, bleekmiddelen, (hars)cleaners of schuurmiddelen.


Voor een optimale levensduur wordt de print vervolgens voorzien van een beschermende coating. Je kunt hierbij kiezen voor een matte of glanzende. Bij KROON Vloeren in Steen treft u de wandtegels aan in tegelkasten. Steeds is per paneel een complete opstelling te zien van een wandtegel met bijpassende vloertegels.


Wandtegels met print

Door deze tegelkasten krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden die wandtegels voor uw badkamer, toilet of keuken bieden. Ik werd verrast door de ruime keuze samen met de lage prijzen. Een fijne ervaring om bij Bebo te kopen. Denk je er over na je muur te betegelen met een mozaïek wandtegel ? Het is natuurlijk belangrijk dat je de juiste maat kiest voor je wandtegel. Neem dan eens een kijkje bij onze mozaïek wandtegels.


Om te zorgen dat jouw wand strak betegeld is, kies je voor een wandtegel die gerectificeerd is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts