donderdag 10 augustus 2017

Gehard glas prijzen

Snelle levering op locatie! Bespaar op de bezorgkosten. Gratis afhalen bij onze locaties! Alles voor het plaatsen van glas. Kit, glaslatjes en celband. Vind gehard glas het nu op Kensaq.


Gehard glas prijzen

Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Gebruik uw toestel zonder zorgen met een screenprotector van GSMpunt. Het voordel hiervan is dat men minder lestsel zal oplopen bij het stuk gaan van de ruit.


Wij leveren gehard glas in de volgende diktes: 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 15mm. Bij JLM Glas hebben we een ruim aanbod gehard glas in onze standaard collectie. Ook bieden we satijn gehard glas in verschillende diktes, extra helder gehard glas , gehard glas brons en gehard glas grijs. Onze prijzen bovenaan deze pagina gelden voor een maximale.


Neem nu bijvoorbeeld gehard glas. De gemiddelde prijzen voor gehard glas beginnen bij € per m2. We hebben het dan over de dunste soort gehard glas , namelijk glas van 4mm. Afhankelijk van de dikte van het glas en eventuele speciale opties kan de prijs omhoog gaan. Bij ons ben je euro’s voordeliger uit.


Hoe hoger de bestelwaarde, hoe hoger de korting die je ontvangt. In principe wordt gehard glas onbewerkt gelever het is natuurlijk ook mogelijk om de randen van het glas vooraf te laten bewerken. Behalve gehard glas zijn er nog meer “bijzondere” glassoorten die ook aantrekkelijk zijn voor de gevel van een pand. Zo is zonwerend glas ook te leveren, ook in de geharde vorm. Dubbelglas, vlakglas, gehard - en gelaagd glas Goedkoopste van Nederland en België.


Gehard glas prijzen

Gehard glas prijzen zijn hoger. De laagste prijs omdat wij rechtstreeks leveren, zonder montage en plaatsing. Voor dubbelglas en vlakglas. Daarnaast is er nog de keuze voor gehard satin of voor extra helder in uiteenlopende diktes.


Groothandelsprijzen vanaf m2. Tijdens het hardingsproces komt er een spanning op het glas te staan, waardoor het geharde glas niet meer kan worden bewerkt nadat het gehard is. DE site voor online glas bestellen.


Dit heeft grotendeels te maken met de stevigheid en de veiligheid van het glas , het wordt immers niet voor niets veiligheidsglas genoemd. Vind het glas voor uw project, of neem contact op met onze specialisten om uw wensen te bespreken. Bent u van plan gehard veiligheidsglas te laten zetten?


Of moet u uw glas laten vervangen? Wij helpen u hier graag mee. Gelaagd glas zorgt voor isolatie, geluidswering en voor veiligheid. Wanneer je gelaagd glas gebruikt als deur, kan de deur dus nooit uit elkaar vallen.


Gehard glas prijzen

Wil je meer informatie en gemiddelde prijzen over gelaagd glas ? Wij vertellen je de nodige informatie in dit artikel. Daarom is gehard glas erg populair en heeft het zeker voordelen. Een van de nadelen is dat gehard glas op maat niet kan gesneden worden. Omdat het veiligheidsglas is, breekt het in stukken als het na het temperen wordt gesneden.


Het gehard glas op maat dat je bestelde, past niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts