dinsdag 15 augustus 2017

Fotolijst a0

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Fotolijsten in alle kleuren en materialen.


Alle fotolijsten vind je op beslist.

Aformaat wissellijsten, fotolijsten en posterlijsten. De juiste lijst voor je poster, kunstwerk, diploma of foto. En dat voor de scherpste prijs.


In onze lijstenmakerij worden de lijsten met veel aandacht gemaakt door onze vakmensen. Elk type kliklijst van dit formaat is geschikt voor een ander doel en heeft een andere uitstraling. Bij ons vindt u verschillende soorten kliklijsten A0.


Voor welke Alijst u ook kiest, u bent altijd verzekerd van goede en opvallende advertenties. Geleverd inclusief ophanghangmateriaal en zowel staand als liggend te gebruiken. We hebben een enorm assortiment kant-en-klare afbeeldingen en posters, op verschillende materialen.

Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties. Een houten wissellijst Akunt u in diverse kleuren bestellen en ze worden geleverd met een polystyrene plaat, waardoor ze extra veilig zijn in het gebruik. Naast de houten variant vindt u bij ons ook aluminium wissellijsten A0. Een wissellijst van dit type is door de dunne rand van 10mm een sierlijke lijst.


Deze mini acryl fotolijst van Maul is een moderne, transparante fotolijst voor uw favoriete fotootjes. Het fotolijstje bestaat uit twee losse elementen, waar uw foto tussen wordt geklemd. Hiervoor is de lijst voorzien van krachtige magneten.


Kliklijst voor posters Formaat: AGeanodiseerde aluminium omlijsting, ronde. Lijsten, wissellijst, fotolijst en schilderijlijst online. Het is namelijk wel fijn als jouw favoriete foto in de fotolijst past. Een traditionele foto heeft een standaard formaat van 10xcm. Wil je zeker weten of je foto in de lijst past, dan is het opmeten van je foto de handigste methode.


Specialistisch advies nodig? Kies uit 1producten vanaf € 10. Voor elke muur hebben we DE lijst. Zoek je een klassieke fotolijst of een moderne posterlijst? Of juist een prachtige wissellijst voor een landelijk interieur?


Bij Lijstengigant ben je verzekerd van vakmanschap voor een lage prijs. Zowel standaard als op maat gemaakte lijsten voor iedere foto, schilderij of spiegel.

Desondanks levert Zelfinlijsten. Aluminium fotolijsten en houten fotolijsten voor een goede prijs. De kliklijst zilver 25mm in het formaat Aheeft een iets luxere lijst dan de kleinere formaten en is niet voorzien van plastic hoekjes. Bekijk onze wissellijsten van fotolijst org.


Om de kliklijsten te bevestigen zitten in de achterwand gaten gemonteerd en worden materialen voor wandbevestiging meegeleverd. Wij bieden kwalitatieve fotolijsten in bijna alle formaten en kleuren. De lijsten worden in onze lijstenmakerij met de hand op maat gemaakt.


Ook als grote fotolijst Aen grote fotolijst Averkrijgbaar. De Mat-Zilver geanodiseerde aluminium posterlijsten worden compleet gemonteerd aan u geleverd. U kunt ze direct ophangen en in gebruik nemen. De lijst beschikt over een kunststof achterwand en een transparante frontplaat van eenzijdig anti-reflex polystyreen, met een dikte van mm.


Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema. Echter het uitgangspunt van de afmetingen is anders: bij het A-formaat is dat de oppervlakte van m², bij het B0-formaat is dat de lengte van de korte zijde: m.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts