woensdag 9 augustus 2017

Dubbele rolgordijnen

Bestel Hier Een Gratis Kleurstaal! Goedkoper Dan In De Winkel. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Mooi wonen en altijd verrassende acties.


Onze dubbele rolgordijnen collectie heeft een zeer warme uitstraling en de look-and-feel van een jaloezie.

De dubbele horizontale banen worden afgewisseld met transparante dubbele vitrage stof. Deze banen zijn naar wens gedeeltelijk of geheel te overlappen waardoor u zelf de hoeveelheid binnenvallend licht bepaald. Waar gewone rolgordijnen uit één laag stof bestaan, geldt voor duo rolgordijnen het dubbele. Dit zijn twee lagen stof achter elkaar, waarbij eentje op zijn plek blijft hangen en de andere heen en weer schuift.


Hierdoor kan je zelf de mate van transparantie, zicht en zonwering bepalen. Heel anders dan bij een gewoon rolgordijn. Deze rolgordijnen hebben twee stofbanen. Dubbele rolgordijnen op maat.


De stof wordt geleid over een rondomrol op afsluitprofiel.

Wisselende open en gesloten banen karakteriseren het gordijn. Duo rolgordijnen zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren, dus je hebt je duo rolgordijn op maat. HORNBACH heeft een uitgebreid assortiment van duo rolgordijnen. Een duo rolgordijn zit zo in elkaar dat je als het ware twee rolgordijnen hebt.


Vandaar de naaduo rolgordijn. Afbeeldingen en technische data. Onze klanten krijgen toegang tot een database met prachtige product- en interieurfoto’s. Daarnaast bieden we ook technische data sheets, schoonmaak informatie en assemblage handleidingen. Een duorolgordijn lijkt op een gewoon rolgordijn , de stof wordt namelijk met een ketting bedient van boven naar onder.


Dat betekent ook twee verschillende grijstinten. Een mooi verduisterend donkergrijs en een licht filterend lichter grijs. Dit dubbele rolgordijn is een goede keuze voor een slaapkamer waar je een goede nachtrust nodig hebt maar ook voldoende licht en privacy voor de ochtenden. Kiest u voor een semi-transparante stof dan laat uw duo gordijn gefilterd licht door de stofbanen.


Als uw duo rolgordijn verduisterend is, dan laten de stofbanden geen licht door en kunt u volledig genieten van uw. Rolgordijnen : handig, goedkoop en overal toepasbaar. Ze zijn handig, betaalbaar, onderhoudsarm en voor vrijwel iedere ruimte in huis een oplossing. Bovendien zijn rolgordijnen er in allerlei maten en kleuren, zowel doorschijnend als een verduisterend rolgordijn.


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.

Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Kies uit 9producten vanaf € 100. Je bepaalt dus zelf of je veel lichtinval wil of eerder veel privacy. Mooie dubbele banen op een geweldige stof.


Op maat gemaakt tot op de millimeter. Dus XL tot XL maten beschikbaar (voor alle ramen een oplossing). Een mooi standard grijs voor de verduisterend stof en een licht filtrerend lichter grijs.


Voor elke vraag omtrent onze verkoopprijzen (gebaseerd op de hoogte en breedte van het raam), aarzel niet om een verkooppunt te contacteren. Vul gerust het contactformulier in als u nog vragen heeft over dubbele rolgordijnen. Uw woonkamer blijkt koel in de zomer en warm in de winter vanwege het hoogwaardig isolerend materiaal waarvan dit product is vervaardigd. Geef je interieur een stijlvolle en moderne look met het rolgordijn van je keuze.


In onze winkels en onze webshop vind je vele verschillende rolgordijnen , maar ook diverse soorten andere raamdecoratie zoals verticale lamellen, plisségordijnen en vouwgordijnen. Bij Karwei vind je een ruim assortiment kant en klaar rolgordijnen. Wil je liever zelf een rolgordijn samenstellen?


Stel hem samen met de configurator van KARWEI.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts