donderdag 24 augustus 2017

Ijsblauwe gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

Ontdek ons ruime assortiment! Denim tot ijsblauwe gordijnen. Dit jaar is blauw in al haar facetten een veel geziene kleur in de interieurwereld.


Het leuke is dat je al met enkele touch-ups deze trend door kunt voeren in jouw eigen huis. Deze week laten we zien hoe blauwe gordijnen je interieur verrijken. Je kunt kiezen voor ijsblauwe muren met leuke wandtegels, maar je kunt bepaalde delen van de muren ook ijsblauw verven.


Een ijsblauwe badkamermeubel kan ook super mooi zijn.

Hieronder zie je een super mooi voorbeeld! Blauwe gordijnen kom je niet heel vaak tegen, maar ze kunnen prachtig zijn, vooral ijsblauwe gordijnen. IJsblauwe gordijnen met Engelse rozen.


Voor het optimaal berekenen van uw gordijnen kunt u akkoord gaan met het plaatsten van cookies (niet verplicht). These bedroom paint ideas can make the most of your resting nest. Available interior designs are complemented with suitable colors to create more comfort. Wij nemen u dan ook graag al het werk voor het maken van gordijnen uit handen.


Gordijnen maken is vakwerk Gordijnen maken is natuurlijk vakwerk. Daarnaast kunt u ook de gordijnen op maat bestellen. Op maat gemaakte gordijnen en raamdecoratie zijn grote aankopen. Het is belangrijk je gordijnen en raamdecoratie nauwkeurig in te meten, zodat je zeker weet dat het past en je genoeg stof koopt. Dat kan lastig zijn, omdat het inmeten verschilt per maakwijze.


Hoe hang je de gordijnen dan op? Heel eenvoudig met het nieuwe ophangsysteem van IKEA: VIDGA. Met dit systeem creëer je verschillende ophangmogelijkheden voor je rol- en paneelgordijnen.

Of het nu aan de wan aan het plafond of op een hoek is - VIDGA is overal eenvoudig te monteren. Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens. Ook voor overgordijnen, verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum.


Ben jij nog op zoek naar goedkope kant-en klaar gordijnen ? Dan zijn gordijnen met ringen de oplossing voor jou. Je kunt je raambekleding volledig afstemmen op jouw persoonlijke stijl! Zo hebben we gordijnen in de mooiste trendkleuren en hippe dessins. Kwantum biedt een breed assortiment aan goedkope raambekleding en raamdecoratie: voor de laagste prijs van Nederland. Wil je geen enkele aanbieding voor gordijnen en raamdecoratie missen?


Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Bij de stoffenkraam vindt u een uitgebreid assortiment Ijsblauw. We bieden stoffen in heel veel diverse kleuren, onder andere de kleur: Ijsblauw. Soms heb je stof van een specifieke kleur nodig.


Want met die kleur maakt u uw interieur af. Engelse gordijnen met rozen, ijsblauwe gebloemde gordijnstof met roze rozen en lichtgroene bladeren. Deze gordijnstof met bloemen is de originele gordijnstof uit Engeland. De landelijke cottage gordijnen worden gemaakt van satijn geweven katoen. De gordijnstof valt dan ook zeer soepel.


Bloemen gordijnen , stof magnolia, ijsblauwe gordijnstof met lichtgrijze kleuren. Zachte heldere tinten op gebroken witte ondergrond met natuurlijke uitstraling. Zeer soepel vallende digitaal geprinte katoen voor huiskamer, serre, keuken of slaapkamer, al moet er voor de slaapkamer wel een lichtdichte voeringsstof achter. Mesola ijsblauwe linnen inbetween gordijnen Ijs licht blauwe linnen inbetween gordijnen op maat.


Mesola is een 1 linnen stof, geschikt voor inbetween gordijnen. Door de lossere weving is het gordijn iets transparant. Deze stof is heel mooi met een beetje overlengte. De weving in lichtere en ijsblauwe garens geeft het gordijn een speels effect.


Deze zware ijsblauwe linnen gordijnstof kenmerkt zich door de heldere kleur. Het linnen effect komt nog meer tot zijn recht wanneer u de gordijnen tegen het licht houdt, de linnen structuur wordt dan nog beter zichtbaar, Dit komt doordat de lichtdichtmeting is en u niet door de gordijnen heen kunt kijken maar het licht het linnen benadrukt. Zeker in de winter past o. In de lente vul je deze aan met o. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts