vrijdag 18 augustus 2017

Feng shui kleuren keuken

Kwaliteitskeukens voor minder geld. Bekijk onze keukencollectie direct online. Gratis Keukenideeënboek ontvangen? Vraag het aan via de website! Maak nu direct een afspraak!


Vestigingen door heel Nederland.

Zoek de dichtstbijzijnde Showroom. Topmerk Keukens , Direct uit Duitsland. De Mooiste Keukens van Topkwaliteit. Online afspraak = een gratis cadeaukaart. Geel is daarom ook een goede kleur voor de keuken.


Dit zou kunnen leiden tot verhitte sfeer en onenigheid. De keuken is de plek die draait om voeding: voeding voor je lichaam, je geest en je gezin. Het is de ruimte waar in overdrachtelijke zin de basis wordt gelegd voor de praktische organisatie van je eigen leven en de kaders worden bepaald voor de opvoeding van je gezin.


Het geheel moet immers wel een kloppend plaatje zijn.

Om de juiste sfeerimpressie van kleuren te genereren, kan het daarom nuttig zijn om de Feng Shui -gebruiken erbij te pakken. Feng Shui is namelijk gericht op het creëren van gevoelsmatige balans in het huis, en het zo prettig mogelijk maken van een ruimte. Ook al wordt er minder gekookt tegenwoordig in de keuken , deze ruimte is het centrale en gezellige punt in huis.


Voor een goed en succesvol leven is de Feng Shui leer een perfect spiritueel uitgangspunt. Feng Shui en Kleuradvies voor een appartement op het Java-eiland in Amsterdam. Rustige kleuren in de woonkamer, fellere kleuren voor de keuken.


Wit is de kleur van de zuiverheid en reinheid - volgens de feng - shui heel geschikt voor keukenmuren. Wit is ook de kleur van Metaal, dat zich in de cyclus van de Vijf Elementen aan Vuur onderwerpt. Vandaar de macht van het fornuis in de keuken. Met wit als basiskleur schep je een achtergrond voor de kleurrijke ingredienten van je maaltijden. Levensenergie laten stromen door je huis voor een fijne atmosfeer.


De Chinese leer feng shui helpt daarbij. Pas het bijvoorbeeld toe in de keuken , een plek in huis waar je dagelijks meerdere keren bent. Misschien is het ochten maar staat er afwas van gisteren.


Volgens Feng Shui wordt de aandacht en energie die je in koken steekt, via het eten weer doorgegeven. We brengen veel tijd in de keuken door dus de keuken is van invloed op het hele gezin. Ondanks het feit dat de keuken als de centrale plek gezien wordt, hoeft hij geen centrale plek in het huis te krijgen.


Een vreselijke kleur vond ik.

Het was dus even balen toen geel mijn Feng Shui kleur bleek te zijn. Het deed me denken aan vergeelde overhemden of hoe bleek mijn gelaat wordt als ik een geel T-shirt draag. Nu weet ik dat het daar niet om gaat.


Het gaat om de kracht die in een kleur verborgen ligt. Feng Shui met kleur Als je behoefte hebt aan verandering, een frisse wind door je huis en je leven wil laten waaien, begin dan eens met het toepassen van kleur volgens de Feng shui. Feng shui gaat verder dan alleen het plaatsen van je meubels op een manier dat de chi vrij kan stromen. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


In Feng Shui wordt er een onderverdeling gemaakt tussen yin (passieve) kleuren en yang (actieve kleuren ). Yang kleuren gebruik je in actieve ruimten zoals de woonkamer, keuken of hal. Yin kleuren gebruik je liever in de kamers waar je tot rust wilt komen zoals je slaapkamer. Een Feng Shui analyse van de keuken kan je hierover waardevolle inzichten geven. Een andere kijk op voeding en gezondheid.


Je krijgt praktische adviezen over de inrichting, de sfeer, kleuren en materialen. De afgelopen maanden volgde Joris van de Weerd een opleiding bij Feng Shui master Nina Elshof. Holistik keek mee over zijn schouder en stak van alles op over voordeuren, slaapkamers, tuinen en balkons. Ken je The Wonderful Wizard of Oz nog?


Zo staat groen voor de natuur, het leven en hoop. Rood en paars staan in Feng Shui voor geluk. Geel betekent macht en is dan ook de mooiste kleur in de Feng Shui. Zelfs wanneer je niet gelooft in deze Chinese leer kunnen de Feng Shui tips je heel wat nuttig advies en inspiratie verschaffen. Volgens de Feng Shui geven deze vormen negatieve energie en daarom worden alleen ronde vormen gebruikt.


Je kan zelf makkelijk bepalen in hoeverre je de Feng Shui regels wil volgen. Door de jaren heen zijn er heel wat Feng Shui varianten ontstaan. Tips om je kantoor helemaal Feng Shui in te delen “Een opgeruimd bureau staat voor een opgeruimde geest” wordt er vaak gezegd.


Maar tijdens drukke dagen kan het op onze werkplek nog weleens een chaos worden. Wij geven je een aantal handige tips om je kantoor helemaal Feng Shui verantwoord in te delen. Feng Shui is een Chinese leer die staat voor ruimte en rust, dus een opgeruimd huis waaruit alle overtollige spulletjes zijn verwijderd. Hoe pas je Feng Shui nu het beste toe in de belangrijkste vertrekken van je huis en wat levert het je uiteindelijk op?


Meer energie, rust en innerlijk balans door het toepassen van Feng Shui.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts