vrijdag 11 augustus 2017

Kleuren white wash

Kleuren white wash

Vind white wash als je nu zoekt. Hoe breng je een wash aan? Breng de wash overvloedig aan met een spalter en veeg eventueel overtollige wash er met een pluisvrije doek weer af, in de richting van de houtnerf. Niet te zuinig aanbrengen om aanzetten te voorkomen.


Bestel de Gamma 3- White Wash bij Kleurenwaaier. Wij mengen elke kleur in elk gewenst merk. Jan des Bouvrie Kleurenwaaier. De white wash beits heeft een Uv-filter en geeft het hout een witte matte uitstraling.


Alle kleuren was vind je hier:. Met witte krijtverf creëer je zo dus een whitewash effect. Ook andere kleuren lenen zich voor deze techniek, met een grijstint of taupe kleur kun je hout of riet bijvoorbeeld vergrijzen. Je kunt je meubels ook in white wash meubels omtoveren door de snelle en eenvoudige verdunde krijtverf methode te gebruiken.


Kleuren white wash

Er zijn verschillende kleuren te verkrijgen zoals bijvoorbeeld Old White en Pure White. Bij deze methode heb je zelf invloed op het resultaat, doordat je de verf meer of minder kunt verdunnen. Als je ervoor kiest het rigoureus aan te pakken, heb je wel meer keuze in je creativiteit. Vanaf een schone ondergrond ben je vrij om te doen wat je wilt. Een goede oplossing om een white wash verf effect te krijgen is krijtverf.


Dit is in verschillende kleuren te krijgen, dus ben je niet alleen gebonden aan een wit effect. Bespaar jezelf eerst maar de Euro om white wash te kopen. Met een proefpotje van 1ml Annie Sloan Chalk Paint kan je alle kleuren White Wash maken dus ook Blue Wash of iedere andere kleur. Wat je doet je koopt een bakje bij de Action en mengt de verf met water. Wij adviseren 4tot 5ml met 1gram verf.


Kleuren white wash

Goed roeren en je bent klaar. Info over white wash kleuren. Resultaten van zoekmachines! White wash doe het zelf: in stappen naar die trendy witte waas!


U baande zich een weg door alle mogelijkheden in de wereld van white wash. Enkel het aanbrengen zelf rest nog. Een klusje dat gemakkelijk geklaard kan worden via onze white wash doe-het-zelf handleiding! Op bovenstaande foto links willen we u laten zien dat het dus geen whitewash hoeft te zijn.


Deze kast is afgewerkt meet een combinatie van Paris Grey en Old White waar een wash van is gemaakt. Whitewash specialist is dé specialist op het gebied van whitewash verf, greywash verf en colourwash producten. Kies voor een subtiele kleur als whitewash of greywash.


Wil je meer kleur aanbrengen? Kies dan trendy kleur uit onze andere kleuren beits. Het betreft een beits op waterbasis. Met een wash accentueer je de houtnerf op onbehandeld hout en je geeft meubels een trendy en decoratieve afwerking. Door een wash aan te brengen bescherm je de meubels.


Kleuren white wash

Dekkende white wash vloer. Met deze white wash variant krijgt het hout een overheersend witte kleur. Afhankelijk van de houtsoort kunnen de houtnerf en tekening wel zichtbaar blijven. De oorspronkelijke houtkleur is helemaal weg, de vloer is echt wit.


Onderhoud white wash vloer. Geschreven bij Hermadix Steigerhoutbeits - liter - Grey wash.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts