dinsdag 8 augustus 2017

Naam stickers auto

Merk al je spullen met Stikets. Ideaal voor beurzen, lezingen… Voeg je naam en logo toe! Zoek naar naam stickers op de nieuwe KensaQ. Rijdersnaam sticker of tekst sticker met een vlag naar keuze.


Geweldige kwaliteit en snel geleverd. Stickerland maakt deze speciaal voor u.

Maatwerk stickers , spandoeken en meer. Naamstickers worden voornamelijk gebruikt om de geboorte van een zoon of dochter aan te geven. Wanneer dit eenmaal is gebeur kunt u deze op het raam, de deur of de muur plakken. Deze geboortesticker wordt voor u op maat gemaakt waarbij u de keuze heeft om ook de datum, het gewicht of andere informatie bij de naam te voegen.


Personaliseer één van onze originele aan boord auto stickers en laat zo iedereen zien wie er mee rijdt! Vrije vorm Naast onze standaard vormen is het ook mogelijk om te kiezen voor vrije vorm. Deze stickers worden ook wel contourstickers genoemd.


Voor alle metalen delen van je auto kun je kiezen voor onze premium stickers.

Plakken super goed en hebben een laminaat dat de opdruk goed beschermt. Autosticker voor de achterruit Veel gebruikt (en altijd gaaf om te zien!) is auto stickers laten maken voor je achterruit. Dit kan aan de binnenkant of aan de buitenkant.


Het aanbrengen van de auto stickers is erg simpel en verrassend gemakkelijk door de speciale auto folie die wij gebruiken. Deze heeft namelijk kleine luchtkanalen waardoor de sticker zonder bellen en vouwen aangebracht kan worden. Zelfs als u de auto sticker scheef aanbrengt kunt u deze makkelijk opnieuw positioneren.


In onze sticker webshop vind je stickers van bloemen, dieren, baby aan boor maar ook autostickers en muurstickers. Daarom hebben we naast allerlei categorieen van stickers het ook mogelijk gemaakt om door alle rubrieken te zoeken naar stickers. Zo kunt u vast wel die ene mooie sticker voor op uw camper, caravan, motor, auto of fiets vinden. Find naam stickers vandaag!


Voor een aantal tientjes heb je al een complete stripingset om je auto net wat sneller door de bocht te krijgen. Want sneller rijden van onze stripings doen ze zeker. Veel gekochte producten zijn bijvoorbeeld de racenummer stickers om je auto of scooter een sportief uiterlijk te geven. Wij maken alle stickers uitsluitend met folies van 3M en Avery Fasson 800.


Autostickers zijn altijd weer te verwijderen zonder de ondergrond te beschadigen. Met de Stikets vinyl naamstickers merk je alle schoolmateriaal, boeken en alle spullen die je maar wilt. Al onze naamstickers zijn gefabriceerd met materialen van hoogwaardige kwaliteit, bedoeld voor gebruik binnen en buiten en zijn afwasmachine- en weersbestendig.

Nog meer stickers voor je auto Reclame maken met je auto oftewel webadres op je auto ? Geen probleem, kijk eens in de categorie Promotie en etalage stickers. Tekst- stickers , naamstickers en letter stickers hebben geen achtergrond. Na het kleven van je naamstickers of tekst- stickers blijven enkel de letters achter. STAFFELKORTING bij stickers in dezelfde kleur, grootte en spiegelbeeld.


Een naamsticker bestellen is heel eenvoudig! Onze auto stickers lossen dat probleem voor je op. Ze hebben een levensduur van jaar en tasten de lak van je auto niet aan. Nu kun je zelf je auto bestickeren met autostickers!


Auto stickers voor ieder merk. Het nadeel hiervan is echter dat de optie om de auto met een sticker set te kopen een stuk duurder is. De auto ziet er dan gelijk een stuk sportiever uit.


Vooral als je deze achteraf nabesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts