donderdag 10 augustus 2017

Handwals metaal

Handwals metaal

Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design. Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak. Metaal handwals met geharde rollen, zware uitvoering. Kijk voor mee informatie op onze website.


Omschrijving: metaal handwals met geharde rollen, zware uitvoering. Tweedehands Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België! Nieuwe en gebruikte metaal buigmachines worden te koop aangeboden op Werktuigen. Voor informatie om een tweedehands hydraulische metaalbuigmachine of 2e hands handbediende metaalbuiger voor metaal producten aan te kopen of te verkopen kunt u snel en eenvoudig met de leverancier van metaal buigmachines en apparatuur contact opnemen. Een mooi handwalsje voor het bewerken van staal.


De bovenste rol heeft een rubber laag en de onderste rol is van metaal. Bekijk ook mijn andere advertenties! Metaal plaatwals staalplaat rollenwals nieuw en gebruikt worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen.


Voor informatie om een tweedehands plaatstaal wals of 2e hands metaalwals of occasie rolbank rollenwals aan te kopen, verkopen of te huren in Nederland en België, kunt u snel en eenvoudig met de leverancier van metaal plaatwalsen, rollenwalsen en plaatbewerkingsmachines contact opnemen. Shop has thousands of in Handwals metaal to choose from, find the best now! Verschillende typen plaatwalsen. Plaatwalsen zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende typen. U vindt bij Kippers Rijssen altijd die plaatwals die geschikt.


Afkortzagen, borenslijpers, draaibanken, freesmachines en meer. Direct uit voorraad leverbaar. Profile bending machine manual. HBM is dé leverancier van machines en toebehoren, op het gebied van metaalbewerking, houtbewerking, plaatbewerking, garage en auto motive artikelen. VAT: Click here to request information!


Handwals metaal

Metaal Handwals : Condition: New: Price: EUR 1. Choose your language: Handelsonderneming. Dé groothandel voor bouwbeslag, gereedschap, bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM. Op werkdagen voor 16:30u bestel volgende werkdag geleverd. Alles wat je nodig hebt voor je doe het zelf klus, van ideeën tot uitvoering en materialen, vind je bij KARWEI, jouw bouwmarkt en doe het zelf webwinkel. Afbeeldingen zijn ter illustratie en wijken af van het origineel.


Handig in gebruik en geschikt voor kleine strips, pijpen en buizen. Liggende rollers eenvoudig verstelbaar. Mini plaatwalsmachine voor het rond buigen van metalen. Geschikt voor klein handsame werkstukken.


Ideaal voor proto type bouw of auto restauratie. Type HR3Werklengte 3mm Walsdiameter mm Staal St. Groot aanbod diverse plaatwalsen voor de metaalbewerking.


Afbraamschijf 180XMetaal per stuk Lees verder. Anti-ijsfolie X mtr. Bestel Universele stalen pijp buigmachine online op vidaXL. Een betrokken familiebedrijf met werk over de hele wereld.


Handwals metaal

Buizen, profielen en platen buigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts