dinsdag 15 augustus 2017

Gordijnen en vitrage

Prachtige vitrage bij dé gordijnen website. Maak gebruik van onze zeker meten verzekering. En bestel eenvoudig, snel en vertrouwd je vitrages op maat. Bekijk het uitgebreide aanbod! Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.


Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.

De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! In onze winkels en onze webshop vind je vele verschillende vitrages , maar ook divers soorten andere raamdecoratie zoals overgordijnen, rolgordijnen, lamellen en kant en klaar gordijnen voor iedere ruimte in huis. Creëer de sfeer die jij wenst!


Ze geven de kamer extra sfeer en worden vaak gecombineerd met dikkere gordijnen voor in de avond. Alle onze gordijnen zijn direct en snel geleverd uit eigen voorraad in nederland. Wij hebben veel soorten kant en klaar gordijnen , vitrage , inbetween gordijnen , embrasses en gordijnhaakjes. Onze kant- en -klare gordijnen en vitrages zijn er in veel materialen en stijlen, zodat je de perfecte nieuwe toevoeging aan je kamer kan kiezen.


De perfecte gordijnen gevonden? Wel is het zo dat ’s avonds, wanneer de verlichting brandt, dat er dan wel een lichte inkijk uw woning in is.

Het zijn dunne gordijnen die inkijk voorkomen en die het zonlicht enigszins temperen. Geen maak- en verzendkosten! Kies een gordijnstof en wij maken uw gordijn.


Dan zijn vitrages in combinatie met gordijnen dé ideale oplossing. Gordijnen bestellen op maat bij 123gordijn. Wanneer je minder lichtinval in huis wilt hebben of gewoon net wat meer privacy wilt, dan is het aan te raden om gordijnen en vitrages op te.


Inbetweens of vitrages : welk soort gordijn geniet jouw voorkeur? Wanneer je gordijnen gaat uitkiezen, houd je waarschijnlijk rekening met meerdere dingen. Bijvoorbeeld hoe je inrichting eruit ziet en welk gordijn daarbij past. Meerdere aspecten die je meeneemt in de keuze voor nieuwe gordijnen of raamdecoratie komen naar voren in deze blog.


Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Mooi wonen en altijd verrassende acties. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Uw orders worden dan netjes bij u thuis bezorgd. Met gordijnen en vitrage creëert u sfeer, ze bepalen voor een deel de uitstraling van het interieur. Maar ze zorgen ook voor privacy.


Dit is belangrijk in zowel de bedrijfssituatie, maar ook in hotels, ziekenhuizen en zorginstellingen. Het assortiment is ongekend groot, dus passend in ieder interieur!

Vriesco heeft de gordijnen en vitrage gelanceerd onder het label A House of Happiness. In de collectie zijn zowel vitragestoffen, in-betweens, decostoffen en overgordijnstoffen te vinden. Er is voor ieder wat wils in de collectie, voor jong en ou een passende stof is snel gevonden.


Een in-between, vitrage , halftransparant, hoe je ze ook wenst te noemen : Door het mooie diffuus licht creëert u direct sfeervolle ruimtes in uw woning. VitrageVitrage vergroot de privacy. Binnen onze gordijnen en vouwgordijnen collectie, hebben we ook waterafstotende en weersbestendige stoffen. INBETWEEN GORDIJNEN OP MAAT.


Deze stof heet de No Limits Stof. Je ziet ze steeds meer, en je hoort er veel mensen over praten. U kunt de gordijnen op maat of alleen de gordijnstof kopen.


Naast gordijnen kunt u bij ons ook een dekbedovertrek kopen. HEMA heeft een grote collectie gordijnen. Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken.


Een gordijn van stevige katoenen stof met een stoere uitstraling. De onderkant van het gordijn kun je eenvoudig zelf op maat maken met het meegeleverde instrijkbare zoomband en de instructie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts