maandag 14 augustus 2017

Kartell bijzettafel

Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Je vindt bij ons dan ook geen namaak.


Bijzettafel Jolly is ontworpen door Paolo Rizzatto. Een schitterend helder ontwerp met een grijze tint. Het bijzettafeltje is vervaardigd uit polycarbonaat.

Makkelijk te reinigen en licht in gewicht. Een mooie en vrolijke bijzettafel voor in huis. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Altijd dé perfecte bijzettafel voor jou in ons ruime assortiment Bekijk nu aanbiedingen en bestel deze nú gemakkelijk online. Opvallend: de tafel weegt slechte kilogram.


Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Mooi wonen en altijd verrassende acties. De tafel heeft dankzij de staalconstructie en wieltjes aan de onderzijde iets weg van een steiger, dit maakt de trendy bijzettafel praktisch en bijzonder industrieel!


Echt design, geproduceerd in Italië.

Goedkope meubelen kopen Trendy - Modern - Kwaliteit Ruim assortiment Online bestellen! Hij heeft een diameter van centimeter en een hoogte van centimeter. Deze bijzettafel weegt kilo. Bestaat uit een onderstuk uit één stuk waarop een rond blad rust met een diameter van cm.


De combinatie van het gekleurde blad en de transparante en lege poot geeft diepte aan de structuur. Bonus: de tafel is kras en weerbestendig! Tafels zijn onmisbaar in úw Huis. De TipTop bijzettafel heeft een mooi licht design dankzij de transparante tafelpoot.


Het blad is voorzien van een subtiel maar stijlvol randje. De vorm van het meubel lijkt op een antieke kolom, in het Italiaans ? Het trendy ontwerp is een moderne vertaling in kleur- en materiaalgebruik. De bijzijtafel Invisible Side weerspiegelt het Japanse interieur van ontwerper Tokujin Yoshioka: helder ontwerp, eenvoudig en minimalistisch. De Invisible Side is super als console, bijzettafel of dressoir. Hierdoor pak je altijd de beste prijs!


Vergelijk 1kartell bijzettafels. Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Een unieke bijzettafel die stijlvol en van hoge kwalitteit is gemaakt.


Zo past er in elk interieur wel een bijzettafel. Het gehele assortiment van dit prachtige Italiaanse merk is via ons verkrijgbaar.

Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u deze niet terug in onze webshop? Het patroon weerspiegelt de “dots” van zijn expressionistische schilderijen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts