woensdag 9 augustus 2017

Verduisterende rolluiken

Ben je een fanatieke fotograaf en ontwikkel je zelf nog je foto’s? Dan heb je een donkere ruimte nodig om dit te kunnen doen. Rolluiken zijn ideaal voor situaties waarbij je een ruimte, bijvoorbeeld een slaapkamer, volledig wilt afsluiten van de buitenwereld.


Door de verduisterende , en geluiddempende werking zou je zelfs overdag heerlijk kunnen slapen. Tevens heeft een rolluik een isolerende werking door de stilstaande lucht tussen het rolluik en het kozijn. Volledig verduisterend , inbraakvertragen vochtwerend en privacy verhogend.

Dat zijn de kenmerken van onze rolluiken. Alle rolluiken in ons assortiment zijn afkomstig van de Duitse merken Heroal en Alulux. Deze aluminium rolluiken staan bekend om de goede eigenschappen. Als we de voor- en nadelen bekijken van verduisterende screens en rolluiken komen er duidelijke verschillen naar voren.


Naast compleet verschillende systemen, zorgen ook de materialen voor wat verschillen. Zo zijn rolluiken steviger, verduisteren ze compleet en houden ze inbrekers en warmte buiten. Deze verduisterende eigenschap vind je terug bij alle soorten en modellen rolluiken.


Of het nu een inbouw- of opbouwrolluik is, ze hebben allemaal een verduisterende werking. Een voorbeeld waarbij de verduisterende werking van een rolluik prima tot uitdrukking komt is het maken van een donkere kamer.

Met de verduisterende screenzonwering van Rolluiken Janssen BV kiest u voor jarenlang zorgeloos wooncomfort! Een rolluik is een multifunctioneel product. Met een rolluik voor je ramen kun jij niet alleen lekker uitslapen, maar het zorgt er ook voor dat jouw woning beter geïsoleerd is.


Dit houdt in dat de warme lucht in de zomer minder de kans krijgt jouw woning binnen te dringen en je woning koel blijft. Dit geldt ook voor de koude lucht in de winter. Verduisterende screens buiten toegepast i. Wanneer je kiest voor de screens verduisterend , heb je het voordeel dat deze buiten worden toegepast.


De verduisterende screens buiten zijn een stuk mooier dan bijv. In onze VELUX shop vindt u verduisterende rolgordijnen, zonwering en andere VELUX raamdecoratie voor de laagste prijs. Verbeter de isolatie deze winter met een VELUX rolluik. Ervaar het gemak van een VELUX elektrisch rolluik op zonne-energie!


Zonwering, rolluiken , garagedeuren, velux, raamdecoratie en horren. Snelle levering rechtstreeks uit eigen fabriek. Kijk, vergelijk en ontdek dat online bestellen nog. In de winter behoudt u de warmte binnen doordat de rolluiken extra isoleren. U bestuurt de elektrische rolluiken eenvoudig met een afstandsbediening, schakelaar of applicatie.


Met de tijdklok stelt u in wanneer de rolluiken openen of sluiten. Als u ‘s nachts werkt en overdag slaapt zijn elektrische rolluiken een must. Onze verduisterende rolgordijnen bieden u verduistering op elk gewenst moment van de dag.

Ideaal voor slaapkamers en kinderkamers waar lichtregeling erg belangrijk is. Stel naar eigen wens online uw screen samen. De screens worden op maat geproduceerd en tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden. Wij bieden een ruime collectie aan op het gebied van rolhekken en -luiken, zowel voor u privé als voor de detailhandel.


Ze zijn altijd voorzien van verduisterende , geluidswerende en isolerende functies. Daardoor verhogen rolluiken de energiebalans van een dakraam, zorgen ze voor meer privacy en een gevoel van veiligheid. Combineer dit product met VELUX insectenhorren voor een ruimte zonder insecten, zelfs met open ramen. Bovendien wordt het geluid van regen en hagel gereduceerd. KortoVELUX rolluiken verhogen het wooncomfort in uw (slaap)kamer.


U kunt kiezen uit handbediende rolluiken of elektrisch bediende rolluiken op netstroom of zonne. Originele VELUX verduisterend rolgordijn, zonwering, hor of rolluik online kopen ( met werkdag in huis) Wij bezorgen de VELUX rolgordijnen en raamdecoratie bij u. Een VELUX verduisterend rolgordijn plus plissé combineert totale verduistering met de elegantie en flexibiliteit van een plisségordijn. Bij deze combinatie zitten het verduisterende rolgordijn en het plissé aan elkaar vast.


Deze 2-in-1-oplossing is verkrijgbaar in kleuren met een standaard wit plissé.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts