dinsdag 22 augustus 2017

Glasblazerij amsterdam

Glasblazerij amsterdam

Een glasblazerij die in de wijde omstreek bekend staat en ieder jaar weer mensen uit binnen- en buitenland trekt. De ruim 3vierkante meter aan oppervlak tellende winkel is een lust voor het glasliefhebbend oog. Ze worden geblazen en uit de vrije hand gevormd tot een product met asverwerking in glas, met een geheel eigen karakter. Dit team wordt aangevuld met glasblazers en glaskunstenaars uit alle streken van de wereld. Net als vroeger reizen veel jonge glasblazers rond om van elkaar te leren, kennis te maken met andere technieken en samen te werken.


As van overledenen komt niet buiten het circuit van toezenders ervan, als regel crematoria en zijn bedrijf, noch wordt gebruik gemaakt van derden bij de verwerking ervan. Wilt u zelf ervaren hoe het is om met gesmolten, gloeiend heet glas te werken? Dan hebben wij de volgende workshops voor u. Neem dan contact op met uw contactpersoon van het crematorium.


Van Tetterode Glass Studio BV is een van de belangrijkste en meest veelzijdige glaswerkplaatsen van Nederland. Glasblazerij Jaap de Graaf b. De glasstudio is een buitengewoon goed geoutilleerde. In het Nationaal Glasmuseum worden het hele jaar door afwisselende tentoonstellingen georganiseerd. Hedendaagse en experimentele tentoonstellingen geven een blik op. Heeft u een vraag over onze producten?


Glasblazerij amsterdam

De cursusdagen beginnen om 10. Zij kunnen u voorzien van de nodige productinformatie. In overleg met de docent kan er besproken worden op welke dagen de cursus zal plaatsvinden. De kosten voor de cursus bedragen €. Sinds de ontdekking dat zand als het verhit wordt een nieuwe vorm aanneemt is de mens door het doorzichtige harde glas gefascineerd. Op hoge temperaturen wordt glas.


Glasinstrumentmakerij Janssen is een ambachtelijk bedrijf met veel ervaring dat glaswerk maakt voor Laboratoria, in de chemie, farmaceutische en levensmiddelen industrie. Welkom op de website van kunst en sierglasblazer Mart Martorell. Deze site biedt u informatie over de verschillende activiteiten en producten die Mart Martorell heeft. U bent van harte welkom om onze glasblazerij te bezichtigen.


Glasblazerij amsterdam

Meestal is glasblazer Alwin aan het werk achter de brander en kunt u van alles aan hem vragen. We zijn het hele jaar elke donderdag, vrijdag en zaterdag open van 10. Welkom bij GlasEntertainer Willem Buyse, die creatieve workshops en evenementen glasblazen aanbiedt, welke samengesteld zijn uit een combinatie van vuur, glas, humor. Voldoende parkeergelegenheid aanwezig en ´n busparkeerplaats.


Amsterdam is van oudsher een handelsstad. De as circuleert door het hele reliek, al dan niet vermengd met kleur. Diverse groottes mogelijk. Info over glasblazerij amsterdam. Resultaten van zoekmachines!


Glasblazerij amsterdam

Een bijzonder proces om eens van dichtbij mee te maken. Onze glasblazerij én de Kloosterstraat mag u niet overslaan in een bezoek aan Ootmarsum. De glasblazer neemt een flinke druppel glas uit de oven met zijn blaaspijp. Precies in het midden van dit pittorekske straatje, kunt u ons vinden op nummer tien. Met naast ons Grand Cafe de Wal waar overheerlijke koffie en uitzicht op de beeldentuin, een genot voor mond en oog zijn.


De warmte van de ovens stroomt ons tegemoet bij het betreden van de werkplaats. Naast het mooiste Leerdam kristal vindt u hier ook prachtige glaskunst uit de glasblazerij van het Nationaal Glasmuseum Leerdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts