vrijdag 25 augustus 2017

Dienblad rond metaal

XXL Korting - Alles op Voorraad! Shop nu dienbladen van Metaal. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Mooi wonen en altijd verrassende acties. Gebruikt Ophalen of Verzenden.


Dienbladen koop je eenvoudig online bij bol.

Afmetingen: Ø cmhoogte: cm. Oud metalen dienblad ( rond ) uit India, landelijke stijl. Dit unieke dienblad is volledig origineel, oud en afkomstig uit india. Mooi met kaarsen, vaasjes of op een poef. Metalen dienblad Bistro rood kopje cm.


Met afbeeldingen van een rood kopje en koffiekopjes. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Groot, rond dienblad van metaal. Elk product is uniek en kan afwijken van… Meer. Dit grote metalen dienblad van het merk LABELis een multifunctionele en super handige musthave. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Leuk als basis voor op tafel met kaarsen of kandelaren erop. Zowel een rond dienblad als ook een vierkant dienblad zijn de meest gebruikte modellen. Een rond dienblad is momenteel erg in trek. Trendy is het bijvoorbeeld om ronde dienbladen te combineren met een kandelaar. Natuurlijk kun je een dienblad ook eenvoudig combineren met allerlei andere leuke woonaccessoires.


Hiermee creëer je veel sfeer in huis. Onze metalen dienbladen zijn geschikt voor dagelijks intensief en professioneel gebruik in diverse horecagelegenheden. De metalen dienbladen die wij leveren kunnen voorzien worden van een anti-slip laag. Als uw klant de lekkerste hapjes en drankjes serveert blijven de glazen stevig op het dienblad staan.


Lekker groot, rond ijzeren dienblad. Het dienblad heeft een hoge rand rondom en padding aan de onderkant. Genoeg plekken voor te vinden.

Ook leuk achter een kraan. En ze zijn super leuk om mee te stylen. Fraai glimmend of mat roestvrijstaal metalen dienblad voor chique serveer mogelijkheden.


Leuk op het aanrecht met een zeeppompje en afwasmiddel, om jouw koffie met een koekje op te serveren of gewoon op tafel met de stompkaars erop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts