vrijdag 11 augustus 2017

Kleur kamer noorden

Boek uw Hotel in Norden online. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Betaal eenvoudig en veilig met iDeal. Bestel kamerinrichtingen online. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO!


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Vergelijk alle prijzen en bespaar tot via Kiesproduct!

Het licht van in het oosten gelegen kamers kunnen een beetje blauw lijken. En is het dus het beste om te werken met deze kleur en dus voor groen of blauw te kiezen. In een kamer op het noorden kies je het liefst voor diepe, donkere en warme kleuren , zoals Keyan Copper en Ristretto.


Op die manier haal je de warmte naar binnen die je mist doordat er geen direct zonlicht naar binnen schijnt. Ook lichte kleuren kunnen heel goe zolang je maar kiest voor kleuren met een warme ondertoon. Kleuren hebben dus een belangrijk invloed op de ruimtelijk ervaring.


Naast het ruimtelijk effect kan kleur ook een impact hebben op de gemoedstoestand en de gevoelstemperatuur. Zo voelt een kamer die oranje geschilderd is comfortabel aan bij 20°C terwijl een blauwe kamer bij dezelfde temperatuur al snel koud kan lijken. Voor een kamer op het noorden kies je beter een grijs met een puntje rood: dit geeft een veel warmer effect. Kiezen voor een te felle verfkleur: Als je eenmaal bedacht hebt om een kleur te kiezen pas dan op met een te felle kleur , kies liever een zachtere variant. Wij hebben onze slaapkamer op het noorden , eerst hadden we de muren blauw, bah wat een kille kleur zeg.


Nu hebben wij een muur beige, een warme kleur beige. Zoiets zou ik eerder doen in jullie kamer dan geel. Turkoise is wel een koele tint blauw, waardoor het in een kamer die op het noorden ligt wat koeler kan overkomen. Ik heb zelf ook blauw op de muur, dus het hoeft niet per definitie koel te worden.


Je kan immers met accessoires, kleur op de vloer, etc.

Doordat oranje een kleur is die veel energie geeft aan een ruimte, maar tegelijkertijd een hoge mate van warmte met zich meedraagt, kan het in veel kamers worden toegepast volgens de Feng Shui-richtlijnen. Deze kleur heeft een stimulerende, euforische werking die zelfs de ademhaling zou verbeteren. Kleur heeft een grote invloed op gevoel, en aangezien elke kamer een andere doel heeft is het een goed idee om je kleur daarop aan te passen. Wij helpen je alvast een handje voor je kleurkeuze in de slaapkamer en de home office. Stap 2: De kleur voor de muur kiezen.


Wat doet kleur met jou en de ruimte? Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Bekijk het bord kleur kamer van fnoord op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Huis interieur, Interieur en Trap verbouwing.


Ik wil mijn slaapkamer veranderen van kleur. De kamer ligt op het noorden en ik wil graag de wand achter het bed donker hebben. Ik dacht aan donkerblauw en dan de andere muren in de kleur oester van flexa. De vloerbedekking is zand kleurig en ik weet niet of oester daar bij staat.


Het moet een warme , wat landelijke uitstraling krijgen. Een kamer op het noorden bijvoorbeel met een helder wit licht, geeft een koele kleur weer. Terwijl dezelfde witte kleur in een kamer op het zuiden een warme tint weergeeft.


Dit moet je echt in overweging nemen bij het kiezen van je kleuren. Ik ben dus geneigd te zeggen dat u van zo’n blauwgroene kleur beter kunt afzien. Maar als u naast de koele tinten zorgt voor voldoende warme kleuren , dan hoeft het gebruik van koele kleuren in een kamer op het noorden niet per sé verkeerd te zijn. De koele en warme kleuren moeten wel in de goede verhouding worden toegepast.


Donkere kleuren maken in principe een kamer kleiner, maar geven de ruimte ook juist het gevoel van rijkdom en mysterie. Combineer donkere kleuren met opvallende texturen om de sfeer meer te accentueren. Prachtige donkere kleuren voor je slaapkamer zijn bijvoorbeeld donkerblauw, zwart, een warme paarse tint, chocolade bruin en donkere grijstinten.


Doordat je kleur in de kamer brengt, breng je ook warmte en sfeer binnen, wat de donkere ruimte eveneens doet opleven. In donkere ruimtes, gericht op het noorden of oosten, werkt geel bijvoorbeeld perfect als compensatie voor het gebrek aan zonlicht. Het reflecterende effect zal deze kamers zonniger doen lijken. Terwijl puur grijs een koude kleur is, straalt taupe juist warmte uit. Daarom is het ideaal geschikt om de rustzones in je huis te accentueren: denk bijvoorbeeld aan de living of de slaapkamer.


Warm, sereen en neutraal Taupe is een neutrale en veelzijdige tint die zich makkelijk laat combineren met andere kleuren , meent Isabelle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts