dinsdag 22 augustus 2017

Leuke spulletjes

Daar vind je te gekke spulletjes zoals een klok of magnetische muursticker. Kiki is niet de grootste winkel, daarom kennen we al onze producten goed en helpen we je graag verder. Heb je een vraga over een product of kan je echt niet kiezen uit al dat leuks in de webshop? Dan kan je ons mailen, bellen, chatten of facebooken.


Bekijk het bord leuke spulletjes ! Hippe hebbedingetjes en leuke spulletjes : bij Live Life Happy zijn we er dol op! In de categorie hebbedingetjes shop je de grappige hebbedingetjes voor jezelf of voor iemand anders om cadeau te doen! Jaren hebben wij veel tijd en energie gestoken in onze webwinkel en na flink wikken en wegen hebben we besloten om deze activiteit te beëindigen. Om jullie te bedanken heb ik een aantal MEGA LEUKE spulletjes uitgezocht en geef ik deze weg aan een aantal kijkers.


Deze Alice in wonderland konijnen tas is een leuke toevoeging bij het Alice in wonderland jurkje. Het konijnen tasje heeft een handig handvat en is van pluche stof. Deze leuke festival handtas is een productie van Leg Avenue.


We zijn van meiden gewend dat ze gek zijn op spulletjes , snappen we! Deze spullen wil je niet rondgeslingerd door het huis, dus daarom hebben we opbergruimte nodig. Opbergen is leuk en ook nog eens trendy met deze mooie opbergmand.


Je ziet deze leuke stijl ook terug in onze eigen ontwerpen. Onze kaarten zijn voorzien van lieve illustraties van figuurtjes met grappige oogjes. In onze perfecte wereld brengen we alledaagse voorwerpen tot leven! In onze webshop vind je allerlei hele toffe kawaii spulletjes.


Leuke spulletjes

Op zoek naar een passend cadeau? HEMA heeft het beste cadeau voor ieder moment. Vind het beste cadeau op hema. Verdient jouw kleine deugniet ook het beste van het beste? Shop snel de leukste kattendingen!


Al deze spulletjes zijn te koop in webwinkels van goede doelen, zo wordt iets krijgen of weggeven nog leuker want je maakt er heel veel mensen en dieren blij mee! Leuke spulletjes lieve cadeautjes om te krijgen om weg te geven. Aanbiedingen van leuke en handige producten en alles voor de bereiding van crêpes, wafels en macarons. Beauty spulletjes met een leuke verpakking: wij zijn er dol op!


Leuke spulletjes

Een vrolijke verpakking vinden wij minstens zo belangrijk! In de shop vind je diverse beauty hebbedingetjes met vrolijke verpakkingen. Van lippen balsem tot handcrèmes en van make-up tasjes tot nagelvijltjes!


De hebben factor is hoog! Door het leuke printje is de box niet alleen super handig maar ook nog leuk om weg te zetten in de kamer van je kleintje! Je kunt er allerlei spullen in kwijt: speelgoe dekentjes, verzorgingsproducten, noem maar op! In de wasbare wereld van Spulletjes voor Spruitjes vindt u veel informatie over wasbare luiers: welke types wasbare luiers zijn er, hoe worden herbruikbare luiers gewassen, wat heeft u nodig om wasbaar te luieren, welke mogelijke problemen kunt u tegenkomen en nog veel meer.


Leuke spulletjes

Surprise echte luxe kaart laten versturen world wide. U kunt uw eigen tekst laten vermelden op deze luxe kaart. Check ook de Flying Tiger, heb daar al vaker houten puzzels zien liggen voor een paar euro.


Leuk om te geven, leuk om te krijgen en leuk om te doen! Oké, als je het dobbelspel met of na kerst speelt, is dit misschien niet zo’n geschikt cadeau-idee, maar als je met Sinterklaas dobbelt is kerstversiering juist hartstikke leuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts