donderdag 10 augustus 2017

Slaapkamer inspiratie kleuren

Vergelijk voor de laagste prijs! Slaapkamers online bestellen. Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Meld je vandaag nog aan als schilder om te kunnen reageren op nieuwe en lopende opdrachten.

In tegenstelling tot rood werkt de kleur blauw juist heel rustgevend. Andere kleuren die bij uitstek geschikt zijn voor de slaapkamer , zijn basic tinten als wit en beige, maar ook groen en zachtgeel. Kleur in de slaapkamer zonder verf. Voor meer kleur in de slaapkamer hoef je niet perse met verf aan de slag.


De slaapkamer is de ruimte in je huis waar je tot rust komt. Het is een ruimte waar je rust moet kunnen vinden op elk gewenst tijdstip van de dag. Energierijke kleuren : roo oranje, geel en alle tussenligende kleurtinten.


Donkere kleuren in de slaapkamer.

Ze doen de slaapkamer er kleiner uitzien en zorgen zo voor een intiemere sfeer. Om de kilte te breken kan je gebruikmaken van enkele accentkleuren en bling-bling decoratie. Blauw en wit zijn de klassieke kleur combinaties voor in een slaapkamer. Vul deze twee kleuren aan met verschillende tinten wit en blauw zoals in sierkussens, dekbedovertrekken, kleuraccenten en de wanden.


Om het een beetje pit te geven kun je ook een tintje groen toevoegen aan de ruimte. Inspiratie : Oranje en velours in de mix. Deze kleuren zorgen voor een minder goede nachtrust. Vrolijke accenten blijken goed te werken in de slaapkamer , grijs, paars en bruin daarentegen een stuk minder. Heeft jouw slaapkamer toch grijze muren?


Fleur deze dan op met accessoires, zoals gekleurde kussens op het bed of een mooie fluwelen stoel. De kleuren zorgen ervoor dat je opgewekt wakker wordt en de dag op een fitte manier kunt beginnen. Veel gebruikte kleuren om een energierijke sfeer te creëren zijn roo oranje, geel en kleuren die hier tussenin liggen. Als het zonlicht door de ramen dan op de muren valt, dan is de slaapkamer de vrolijkste plek in huis! Welke slaapkamer kleuren zijn populair.


De populairste kleuren voor slaapkamers zijn zonder meer grijs, wit en bruin. Natuurlijk zijn ook kleuren als blauw, groen, paars en geel vertegenwoordigd. Streef altijd naar evenwicht tussen warme en koude elementen in de slaapkamer.

Heb je een houten (en dus warm aanvoelende) vloer, dan kan je de muren perfect blauw of groen verven. Heb je een tegelvloer in een koude kleur , dan zijn warme kleuren voor de muren toch meer aangewezen. Strakke lijnen, effen kleuren en een minimalistische afwerking zijn de kenmerken van vandaag.


Dit type ruimte gebruikt vaak zwart, wit of grijs als basiskleur en bouwt verder met uniforme patronen en kleuren. Snelle levering en gratis retour! Meer inspiratie voor je slaapkamer. Deze staan boordevol met voorbeelden, tips en ideeën over het inrichten van een slaapkamer.


Waar een paar jaar geleden nog de trend was dat het allemaal zo licht en minimalistisch mocht zijn, mag je nu meer kleur zien. Toch vinden veel mensen kleur lastig om mee te werken. Kleuren hebben invloed op onze gemoedstoestand. Iedere kleur wordt geassocieerd met een gevoel of emotie. De kleur rood roept passie bij mensen op, maar kan ook agressie opwekken.


In de slaapkamer werkt het precies zo. Daar hebben we dus ook leuke inspiratie voor je over gevonden. Naast de verschillende stijlen willen we ook slaapkamer inspiratie en ideeën geven waar je niet zoveel voor nodig hebt. We schrijven bijvoorbeeld geregeld over een kleur in de slaapkamer , zoals de groene slaapkamer , donkerblauwe slaapkamer of de witte slaapkamer.


Omdat kleuren een bepaalde energetische trilling meedragen, kies je voor kleuren met een lage trilling. Speciaal voor diegene die de nachtrust willen bevorderen of een prettige slaapomgeving willen, hebben we inspiratie slaapkamer kleuren voor je. Stijl en kleur spelen een belangrijke rol in je slaapkamerinterieur.


Maar welke slaapkamer trends, kleuren en meubels passen het beste bij jou? Wil je de kleuren hard en aanwezig terug laten komen, verwerk de kleuren dan in relatief kleine oppervlaktes zoals accessoires. Ga je voor nadrukkelijke aanwezigheid van een bepaalde kleur , kies dan eerder voor een lichtere tint.


Overheersing van een sprekende kleur in een interieur is namelijk voor veel mensen onprettig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts