dinsdag 22 augustus 2017

Led veiligheidsvest

Garantie - Snel Bezorgd - Niet goed = Geld terug! Schrijf in voor onze Nieuwsbrief. Dé specialist in veiligheidsproducten. Met dit gele veiligheidsvest perfect zichtbaar in het donker. Het reflectievest is voorzien van led -verlichting.


Koop dit hesje met lampjes direct online!

LED -VEST maakt extra goed zichtbare veiligheidsvesten met led -verlichting. Hesjes voor sport, wegenbouw (RWS) of bouw. Koop je reflectievest direct online!


De lampjes kunnen handmatig aan- en uitgezet worden en zowel knipperen als continue branden. Ideaal wanneer u in het donker fietst, hardloopt, wandelt, de hond uitlaat of op weg naar. Ideaal tijdens een hardloopsessieMet witte ledlichten.


Met de led lichtsnoer worden woondromen waar:, ongeacht of u met de LED Lichtketting binnen of buiten aanbrengen. De totale lengte van de Lichtketting m. Deze Lichtketting heeft verschillende.

Ons assortiment bestaat uit diverse type veiligheidsvesten. Welk LED -VEST u ook kiest, elk LED -VEST voldoet aan de Europese Norm EN 4en is voorzien van het CE-keurmerk. De hardloophesje met led verlichting zie je meer en meer. Tegenwoordig zijn alle lampjes van de betere producten voorzien van de zuinige en goede LED verlichting.


Overigens bestaat het energiezuinige LED al meer dan 1jaar. Grootstse aanbod Veiligheidsvest. Dit LED veiligheidsvest biedt jou de oplossing door jou in het donker goed zichtbaar te maken voor het overige verkeer.


Hierdoor voorkom jij mogelijke aanrijdingen in de toekomst en kun jij veilig je rondje fietsen of hardlopen in het donker. Avento LED Veiligheidsvest Met dit veiligheidsvest ga je veilig op pad in het donker. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je niet gezien wordt tijdens het lopen of fietsen. Een optimale zicht met afneembare LED -strips. Door de lichtgewicht, ademende gaas voelt deze vest nauwelijks aan, maar u wordt zeker gezien.


Het vest heeft verstelbare. De winter komt eraan, de dagen worden korter. Blijf joggen, wandelen, trainen. LED reflectie hesje van het merk Sport2x waarmee je enorm opvalt in het donker.


Echt opvallen Natuurlijk kun je kiezen voor een led armban een normaal reflectie-hesje of lichtgevende veters. Reflecterende hardloopkleding snel bezorgd. Het hesje met led verlichting is uitermate geschikt voor professioneel gebruik.

Het LightVest bestaat uit een EN4gecertificeerd professioneel veiligheidsvest met ingebouwde LED verlichting. Avento LED veiligheidsvest met lampjes Diversen in kleur Geel koop je online bij Sportwinkel. Uw sport speciaalzaak met de juiste prijs en snelle PostNL levering. Voor meer informatie of als u een veiligheidsvest met LED verlichting wilt bestellen kunt u contact met ons opnemen via tel. Opvallend LED Veiligheidsvest voor een zeer goede zichtbaarheid in donkere tijden of plaatsen.


Het is een gemakkelijk vallend LED veiligheidsvest , maat “Small” voor vrijwel iedereen korter 1. Ook kunt u kiezen uit oem de dienst led veiligheidsvest. Er zijn 6led veiligheidsvest leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. U-Road Sport veiligheidsvest met verlichting. U-ROAD Sport is een veiligheidsvest voor iedereen die altijd extra zichtbaar wil zijn, ook in de donkere avonduren of tijdens slecht(er) weer.


Een in de stof verwerkte lichtgevende strip bovenop de normale reflecterende strip maakt je goed zichtbaar tot wel 6meter. Met het Gato LED Sport Vest ga jij goed verlicht op pad. Met clips op de voorkant van de tailleband is deze makkelijk vast te maken.


Hierdoor kan je ook prima een dikkere jas aan in combinatie met het vest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts