maandag 28 augustus 2017

Stickers trouwen

Bestel snel en gemakkelijk online! De stickers passen heel goed bij de trouwkaarten. Hieronder vind je onze hele collectie sluitzegels, maar je kunt ook maatstickers laten maken of zelf een sticker ontwerpen. Lees hier meer over het bestellen.


Op rol van 1stuks, diamete.

Sluitzegels voor de elegantste trouwkaarten! Bij Tadaaz koop je meer dan zomaar een trouwkaart! Ga samen met je verloofde op zoek naar de stijl die bij jullie past en. De leukste kaartjes en stickers voor jullie huwelijk.


Al verkrijgbaar vanaf kleine aantallen en snel verzonden binnen Nederland en België. Wil je je trouwuitnodiging extra mooi maken? Vergeet dan de envelop niet, met een mooie sluitsticker in de stijl van de trouwkaart maak je deze extra mooi en bijzonder.

Je kunt hiervoor deze sticker als basis gebruiken en er alle aanpassingen aan doen die je wenst. Voor hulp bij ontwerpen of andere vragen neem je contact met ons op via chat, telefoon of mail. Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren. Wat is er leuker dan je huwelijksbedankjes opvrolijken met een leuke sticker ? Gaan jullie zelf bedankjes maken voor jullie gasten? Met een label of sticker erop maak je de bedankjes extra persoonlijk.


Kies voor een klassiek of vintage labeltje of ga voor een hip houten label. Naast gewone stickers hebben we ook prachtige luxe goudfolie stickers. Deze zitten op een rol en hebben veelal designs die alleen bij ons verkrijgbaar zijn, echt uniek dus! De sluitstickers met folie hebben een goud hartje of een tekst in echt goud. Maak dan online jouw persoonlijke sticker.


Kies uit één van de basisontwerpen en pas de tekst aan. Al vanaf stuks verkrijgbaar. Stickervel met stickers voor in je trouw fotoboek!


Samen met de papierstroken en fotoachtergronden erbij heb je een compleet pakket om het fotoboek mee aan te kleden.

Cotton Bird is een online webshop voor geboortekaartjes, doop en communie, trouwkaarten en trouwuitnodigingen. Ontdek onze originele, moderne en grappige kaarten met. Maak je bedankje nog persoonlijker met deze leuke ronde fotosticker.


Volg alle stappen en ontwerp zo je eigen originele sticker. Deze decoratie trouwen sticker is een leuke manier om I Do te zeggen. Kleefstoffen origineel bruiloft sticker. Het ontwerp bestaat uit twee stickers met de tekst in het Engels I en Do. De maatregelen zijn op de set van twee lijmen.


U kunt de kleur die het beste bij u past om goed te mengen in uw hoge hakken kiezen. Maak je uitnodiging helemaal af met onze mooie sluitstickers. Sticker trouwen , in verschillende kleuren en formaten leverbaar. Deze sticker is gesneden uit hoogwaardig materiaal voor zowel binnen als buitengebruik en blijven hierdoor lang mooi.


Toon tot van totaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts