dinsdag 29 augustus 2017

Stormvaste screens

Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste. Caseshoesjes voor al uw apparaten. Bestel nú online via Beslist.


Als meerprijs kunt u kiezen voor een SOMFY motor geschikt voor afstandbediening. Voordeel van de stormvaste screens ten opzichte van de standaard screens.

Dit is de eenvoudigste variant, eventueel uitgevoerd met verzwaarde onderlijst voor betere windvastheid en strakker hangen van het doek. Afhankelijk van geleider is een grote dan wel zeer kleine kier tussen doek en geleiders aanwezig. Windvast in onderste positie. Altijd uitgevoerd met verzwaarde onderlijst. U heeft geen opgesloten gevoel met de windvaste screens van Vitrona.


Met onze screens kunt u namelijk gewoon naar buiten kijken (naar binnen kijken kan niet). Ook laten de screens voldoende zonlicht door, maar houden de binnentemperaturen wel aangenaam, zelfs tijdens een hittegolf.

Wij adviseren u graag in een van onze showrooms. Brustor screens met windklasse weerstaan aan een windkracht tot Beaufort. Deze windvaste zonnescreens zitten in een robuuste behuizing en zijn uitgerust met stevige geleiders die beantwoorden aan de Europese norm inzake windresistentie (CE-windklasse 2). De screen is verkrijgbaar in twee uitvoeringen namelijk de traditionele screen en de doorontwikkelde windvaste screen met Rits, ook wel ZIP- screen genoemd.


De traditionele screen kenmerkt zichzelf door de lage investering en het hoge rendement maar kan bij hogere windsnelheden niet meer gebruikt worden. M breed en 5M hoog in deel ! Nederland en België op maat gemaakte A-kwaliteit screens tegen zeer betaalbare prijzen (tot wel onder de verkoopadviesprijzen). Omdat onze zonwering rechtstreeks uit de fabriek geleverd wordt, kunnen wij de prijzen laag houden en bovendien zorgen voor een snelle levering. De windvaste screen van Zonweringstunter. Zoveel mensen, zoveel wensen.


Daarom zijn screens in een groot aantal verschillende kastmaten en modellen te leveren. Ron schuin of recht en met een keus aan zijgeleiders en doeken. Dankzij volume-inkoop en een uitgebreid netwerk van leveranciers, kunnen wij alle types screens tegen zeer scherpe prijzen leveren. Het belangrijkste voordeel van screens is zonwering.


Een zonnescreen is echter niet alleen in de zomer interessant. Screens hebben namelijk een isolerende functie die ook in de winter zeer goed van pas komt.

Sluit ‘s avonds en ‘s nachts uw screens en u zult zien dat de warmte een stuk beter in uw woning blijft. De stormvaste screens met ZIP van Verasol bieden altijd een passende oplossing. Er zijn vele aantrekkelijke doekdesigns verkrijgbaar, die niet alleen de zon weren maar ook de uitstraling van jouw veranda verfraaien. De bediening van uw screens , comfortabel en eenvoudig.


Voor de bediening van uw screens heeft u meerdere opties. U kan kiezen voor een eenvoudige bediening via de schakelaar of u kan de werking van screens automatisch laten verlopen naargelang de zon- of windintensiteit. Tot maximaal meter breed zonder doekonderbreking. Stormvaste armen, balkonarmen en glij-armen.


Diverse variaties op het standaardscherm. Keuze uit diverse kleuren en dessins. Kleur en uitstraling op maat. Uitvalschermen zijn stormvaste zonweringen met vaste armen.


Wij verzorgen het gehele proces van inmeten, montage en onderhoud aan al uw uitvalschermen en zonwering. In vergelijking met andere zonwering als knikarmschermen en markiezen zijn uitvalschermen namelijk een stuk voordeliger. Een screen weert de zon net even anders dan een knikarmscherm of een uitvalscherm. Het grootste verschil is dat een screen vlak voor het raam hangt en dus WEL een doorloop voor het raam langs mogelijk maakt. Daarnaast is het doek in een screen beduidend anders van samenstelling en werking dan een doek in een knikarm- of uitvalscherm.


De bovenbak van de zip- screen wordt op de geleiders geplaatst waartussen het doek, dat is verzwaard met een aluminium onderlat, op en neer beweegt. De rits die aan beide zijden aan het doek is bevestigd en door de kunststof geleiders gefixeerd wordt, zorgt er voor dat de screen in elke positie windvast is. HTF geleiders worden gebruikt om een screen direct op een muur of kozijn te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts