vrijdag 4 augustus 2017

Houten lantaarnpaal

Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Over Ons Pagina - Kozijnshop. Binnen werkdagen geleverd!


De grootste collectie lantaarnpalen hier!

Lantaarnpalen voor de laagste prijs. Accent heeft jarenlange ervaring op het gebied van masten, lichtmasten en lantaarnpalen. Waaronder ook houten lichtmasten en houten lantaarnpalen welke wij combineren met diverse materialen. Wij maken standaard ( houten ) masten en we maken ook masten op maat.


Hierbij staat de wens van de klant centraal en spelen wij een adviserende rol. We maken de houten lantaarnpaal graag precies zoals jij dat wilt. Onze houtsoorten voor houten lantaarnpalen.

Al onze houtsoorten zijn duurzaam en gaan, afhankelijk van soort tot jaar mee. De houtsoorten welke alleen esthetisch onderhoud behoeven vallen in klasse zoals Azobe, Bilinga etc. De masten hebben een robuuste uitstraling en zien er piekfijn uit als ze worden behandeld met olie. De stijlvolle houten lantaarnpalen geven de natuurlijke verlichting op camping de Wije Werelt weer.


Waarbij luxe en natuurlijke beleving samen komen. De lantaarnpaal is inmiddels aangevuld met andere houten verlichtingspalen. De ANGELO is een houten lantaarnpaal , gemaakt van onbehandeld Europees lariks, rustiek kastanje of eikenhout.


Deze duurzame houten buitenverlichting heeft een strakke vormgeving en is ideaal voor bijvoorbeeld entree verlichting op een oprit, in een camping of een vakantiepark. Traditionele Eikenhouten lantaarnpaal. De staander is tapslopend van naar cm. De hoogte boven de gron inclusief lantaarn, is 3cm. De STRATO is een duurzame lantaarnpaal , gemaakt van onbehandeld Europees lariks, rustiek kastanje of eiken hout.


Door de strakke vormgeving is deze lantaarnpaal een echte unieke lantaarnpaal in zijn soort. De TimberLed-serie is een uitgebreid maatwerk assortiment. Hierdoor kan de levertijd enigszins oplopen.


Zeker de houten lantaarnpaal kent in Europa al enige (ver)spreiding en kan daarom vrij snel een algemeen bekend en geaccepteerd verschijnsel worden.

Finland Voor bosrijke landen als Finland ligt het meer voor de hand iets met hout te doen dan voor onze natie. De houten lantaarnpaal en dito elektriciteitsmast zijn in dit land van bossen. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Er zijn veel mensen die denken dat de ouderwetse houten mast uit het straatbeeld is verdwenen.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Het houten deel van de mast is gemaakt uit massieve delen eikenhout. Deze delen zijn verlijmd en bewerkt tot een glad geheel, waarna het hout is voorzien van een aantal laklagen. Nieuwpoort: massief azobé houten lichtmasten.


Op de onderstaande foto’s staan masten van azobé hout, deze zijn geheel onderhoudsvrij. Overdag mag de STRATO met zijn tijdloos design en strakke vormgeving in het hout gezien worden. Maar in het donker is het helemaal duidelijk dat deze houten lantaarnpaal de investering meer dan waard is met zijn sfeervolle, functionele en energiezuinige verlichting. Onderhoudsvrije (hard) houten lichtmasten en houten lantaarnpalen gecombineerd met diverse materialen. Deze verlichting is mooi toe te passen op campings, vakantieparken, parkeerplaatsen en in natuurlijke parken.


Een lantaarnpaal steekt overal boven uit en geeft een mooie spreiding van het licht. Wij hebben de tuinverlichting ingedeeld in handige groepen. Onze tip: des te meer lichtpunten de lantaarnpaal heeft des te meer licht hij - natuurlijk - kan geven. Let op: een dergelijke lantaarnpaal heeft natuurlijk een grotere diameter en heeft daarom in de tuin meer ruimte nodig.


U moet hier zeker rekening mee houden bij het uitzoeken van een lantaarnpaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts