vrijdag 4 augustus 2017

Steigerhout verven met krijtverf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt.

Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Bespaar tot wel via kiesproduct. Steigerhout verven met Annie Sloan Chalk Paint.


Dat komt omdat steigerhout één van de goedkoopste houtsoorten is. Voor ongeveer Euro oerstrekkende meter kan je al steigerhout kopen. En het is makkelijk om te verwerken en je kan steigerhout voor zowel binnen als buiten gebruiken.


Wij schuren de deur op en verven hem vervolgens met onze hoge kwaliteit krijtverf.

Dankzij de matte uitstraling en het robuuste steigerhout ontstaat er een schitterende deur in een mooie matte lak. Kies dan onze deur met krijtbord. Om steigerhout echt die oude look te geven, kun je ook watergedragen verf of krijtverf gebruiken. Zeker bij krijtverf krijgt het oppervlak een matte en poederige uitstraling. Met name de grijstinten en de taupekleurige variant zorgen voor een authentieke veroudering van het hout.


Want met een goede kwast kom je al behoorlijk ver met het verven van steigerhout ! Vandaag vertel ik je hoe jij middels verschillende verftechnieken je steigerhout kunt verven en wat je absoluut niet moet vergeten bij het verven van steigerhout. De natuurlijke patronen en nerven van het hout zie je niet door verf heen, wat steigerhout zijn karakter juist geeft. In plaats van gewone lak kun je ook krijtverf gebruiken om je steigerhout mee te schilderen. Hoe verf je steigerhout in een whitewash effect? Vooral nieuwe steigerplanken hebben een kleurtje nodig, oud steigerhout is al grijs en kan meestal met een neutrale beits worden behandeld tegen de weersinvloeden.


Als je steigerhout gebruikt voor b. Watergedragen verf is gevoeliger voor alcohol en zal zacht of plakkerig worden als je het inwrijft met een doekje met spiritus of alcohol. Verf op waterbasis kun je zonder problemen overschilderen met krijtverf. Vernis of lak op terpentinebasis Verf op terpentinebasis (alkydverf) zal niet reageren op oplosmiddelen of alcohol. Meer over Abbondanza krijtverf kun je lezen op de themapagina werken met krijtverf op onze website.


Ook kun je daar de verf en alle andere producten bestellen. Een superleuke pagina met nog veel meer tips en trucs!

Speciale effecten voor krijtverf meubels. Je brengt het aan als iedere andere verf op meubels. Meubels verven met krijtverf is niet moeilijk.


Op deze wijze krijg je een egaal dekkend mat resultaat. Houten plankje met krijtverf (touw) – inclusief kaart naar keuze. Stoer houten plankje met krijtverf (touw), gemaakt van steigerhout ! Een leuke speelse manier om je favoriete kaart in de spotlights te zetten.


Dit houten plankje is geschikt voor een staande kaart (Aformaat – 1x 1cm). Een makkelijke manier om je oude meubels op te knappen, is ze over te schilderen met krijtverf. Even stof- en vetvrij maken en je brengt de verf vervolgens gemakkelijk aan met de kwast. Annie Sloan heeft ook een hekel aan voorbereiden, dus ze heeft deze verf zo ontwikkeld dat je het bijna altijd zonder voorbereidingen kunt gebruiken.


Ben je dus wat lui aangeleg dan is dit een prima verf om te gebruiken. Abbondanza is een krijtverf met een heel groot kleurenpallet. Eigenlijk is elke kleur wel verkrijgbaar. Heb je nog een oude kast staan en wil je die opknappen? Krijtverf voelt erg stroef aan wanneer het droog is.


Of een houten tafel of krukje waar je graag een andere kleur aan wilt geven? Met onze tips geef je meubelen eenvoudig een nieuwe kleur. Voor het schilderen van meubels is krijtverf geschikt, maar natuurlijk kun je ook matte of zijdeglanslak gebruiken. Op de afbeelding hier rechts ziet u het gebruik van twee kleuren verf op de kwast voor een gemeleerd eindresultaat.


Nadat deze verf half is opgedroogd kun je het overtollige product wegvegen met een doek. Na opdrogen van de verf kun je de verf gedeeltelijk wegschuren of behandelen met boenwas. In dit artikel lig ik je uit wat ten eerste krijtverf is. Wil je krijtverf bestellen? Dat kan hier in de verfshop Schilderpret.


Op mijn website kun je VRIJBLIJVEND offertes vergelijken van schilders, stucadoors of nieuwe kozijnen. Links een gave foto die wij van Wensdy kregen die kan geen genoeg krijgen van Annie Sloan en rechts een trap gedaan met Annie Sloan verf en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts