woensdag 1 juni 2016

M600 ontvetter

M600 ontvetter

De hygiëne leverancier van de Benelux. Voor 15:bestel morgen in huis! Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs! Kwalitatief hoogwaardige ontvetter voor het reinigen van onderdelen.


Krachtige ontvetter als voorbereiding voor spuit- en verf werkzaamheden. Morgen in huis radic. Vet en was zijn de grootste vijanden van lak. Daarom dient men, alvorens het schuren en lakken, het oppervlak grondig schoon te maken. Deze ontvetter is ontwikkeld voor het verwijderen van zware verontreiniging.


Dit product kunt u gebruiken tijdens de. Ontvetten Benat een doek met M6en reinig het oppervlak. Motip m6ontvetter 500ml. Wrijf het oppervlak hierna onmiddellijk droog met schone droge doeken.


M600 ontvetter

Verwijder M6voordat deze verdampt aangezien de aanwezige verontreiniging dan op het oppervlak zal achterblijven. Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt.


Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze. Opzoek naar een krachtige en professionele ontvetter ? Na het verwijderen van grof vuil kunt u met deze ontvetter het onderdeel voorbereiden voor het schuren. M6is een uitstekend oplosmiddelhoudend product voor het reinigen en ontvetten van kaal metaal en oude laklagen.


We adviseren M6niet toe te passen op kunststof delen. Gebruik voor deze ondergronden M7Anti Static Silicon Remover. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


Relevant geïdentificeerd gebruik van de stof of het mengsel en ontraden gebruik Geen verdere relevante informatie verkrijgbaar. Wordt geleverd in een 500ml blik. De behandeling herhalen tot de vervuiling is verdwenen.


Ontvetter al voorbereiding voor het spuiten van onderdelen. Allesreiniger en ontvetter. M6is een allesreiniger voor het reinigen en ontvetten van onder meer blank metaal, bestaande afwerkingen, primer-surfacers.


Product is aan mijn verlanglijst toegevoegd verder winkelen naar verlanglijst. De wijziging is bewaard OK. We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en. Tonen als: Foto-tabel Lijst Sort by. Product specificaties zijn onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.


M600 ontvetter

Sikkens M6verdunner - liter online bestellen Sikkens M6verdunner - liter is eenvoudig en snel te bestellen bij Bullstore.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts