woensdag 1 juni 2016

Welke plant is dit

Planten laten bezorgen via Greetz. Voor 22:bestel morgen bezorgd. Bestel nu eenvoudig je bloemen en laat ze bezorgen waar en wanneer je wilt. Bekijk nu het assortiment.


Online, open-access, multidisciplinary journal from Nature Research.

Subjects include biofuels, plant genetics, ecology and evolution. Hét online tuincentrum met meer dan 10. Je ziet een prachtige plant , maar je hebt geen idee welke plant het eigenlijk is. Zelfs wij lopen nog regelmatig tegen dit probleem aan. We krijgen ook regelmatig de vraag “Hoe heet deze plant ? Gelukkig hebben we hiervoor de oplossing!


Hieronder lees je meer over de twee apps die wij gebruiken om achter de naam van je plant te komen.

Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Goedemiddag, weet er iemand welke plant dit is? Heb hem in Zuid Frankrijk gezien. Hij lijkt volgens mij op een hibiscus maar ik vind de de plantvorm daarvoor de plantachtig, ipv struik. In dit planten forum stel je alle tuin vragen over planten , bloemen, bomen, heesters of deel je tips en ervaring aan anderen tuin liefhebbers.


Op dit forum kunt u met vragen terecht over vogels, zoogdieren, reptielen, amfibieën, vissen, insecten (vlinders, libellen, kevers, etc.), spinachtigen, weekdieren, planten , (korst)mossen en paddestoelen. In de meeste gevallen zijn experts bereid u te helpen met uw vraag. Ik zou dit een zuivere Spaanse hyacint noemen. De bloeiwijze is niet overhangen de bladen zijn erg breed en de bloemen zijn rondom de stengel ingeplant, breed van. Dit is absoluut 1 een plumeria, in Duitsland noemen ze deze plant Franchipani.


Ik heb die plant nl zelf ook. Komt veel voor op Hawaii, de bloenmen worden daar trouwens verwerkt in de verwelkomingskransen. Tip: Kijk eens naar Muiterij op de Bounty. Welke plant is dit Ga naar meest recente reactie.


Dit jaar heeft moeder natuur voor verschillende verrassingen gezorgd.

Het groeit overal in de tuin. Ze maken zoveel zaad dat er ieder jaar weer teveel staan. Door de lange penwortel overleven ze ook droogte perioden. Dezelfde plant heb ik ook in de buurt van Kaapstad gezien. Verder geef ik globaal aan waar de plant voorkomt.


Wil je exact weten in welke gebieden een plant groeit, kijk dan op soortenbank. Hiermee kun je terug en verder bladeren, op volgorde van wetenschappelijke naam. Bij het opschonen van een stukje grond kwamen we deze uitlopende plant (struik?) tegen. Aan de hand van de bast en het jonge blad kan ik hem nog.


Het verwijderen van de planten uit het hooi heeft geen zin, omdat het gif vanuit de gedroogde plant door het hooi verspreid wordt. Als 3- van het lichaamsgewicht aan planten is opgenomen sterft het dier onherroepelijk. Vlak aan t water denk ik aan Waterpostelein of Waterlepeltje ,die beide grote matten kunnen vormen. Dit zijn duidelijk de knoppen die nog moeten uitkomen, of dat nog lukt met deze temperatuur is nog de vraag. Het is een prachtige plant wij beleven er elk jaar weer veel plezier aan met de bloemen en de heerlijke geur hiervan die alleen in de avond ontstaat.


Staat ergens in een stuk werfplaats) Het forum is weer online! Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na jaar weer online. Deze plant zag ik staan bij Cactualdea op Gran Canaria. Helaas stond er geen naamplaatje bij.


Wie (her)kent deze plant ? Naar eigen onderzoek ben ik tot de ontdekking gekomen dat de plant onder bedektzadigen valt, ook heb ik geconcludeerd dat de plant alleen een stamper in de bloemen heeft en dus tot de tweehuizigen behoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts