dinsdag 3 april 2018

Foto op behang laten drukken

Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 95! Bestellen, Invullen, Weggeven. Transparante houtstructuur. Revolutie op de fotomarkt! Uw foto als ultraHD-afdruk.

Extreme scherpte en resolutie. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Denk aan een mooie vakantiefoto of misschien heb je een leuke foto van de kinderen of een trouwfoto. Selecteer een mooie foto van goede kwaliteit en wij drukken de foto op behang op maat van jouw muur.


Je kan hierbij kiezen tussen fotobehang geprint in banen namelijk vliesbehang of behang dat uit één stuk wordt geprint en dit is airtex behang. Enkelzijdig full color bedrukt. Wil je graag fotobehang op maat laten maken met een eigen foto erop?


Fotobehang gedrukt op airtex doek.

Je kunt helemaal zelf kiezen welke foto je op het behang af laat drukken en op welke afmeting. Een geschikte behang foto is bijvoorbeeld een vakantiefoto, natuurfoto of steden foto. Wij drukken uw afbeelding op 1 polyester geweven textiel.


Dit zelfklevende materiaal kan aangebracht worden op nagenoeg alle gladde oppervlakken. De verwijderbare lijmlaag zorgt ervoor dat het materiaal eenvoudig te verwijderen is zonder lijmresten op het oppervlak achter te laten. Met een levensgrote foto geprint op fotobehang komt je kamer echt tot leven. Volg simpelweg de stappen op deze site om je interieur, thuis of op het werk, een prachtige nieuwe en eigen look te geven. Wij leveren uitsluitend hoogwaardig fotobehang en drukken jouw creaties - dankzij onze machines die beschikken over geavanceerde druktechnieken - op vliesbehang van uitstekende kwaliteit.


Informatie over het drukbereik: let er bij het aanleggen van het drukbestand op dat u een snijmarge van millimeter invoert aan iedere kant die moet worden gesneden. Het is een zeer sterk behangsoort en bestaat uit één deel. Je hebt dus geen banen zoals bij een standaard vlies- behang. Het behang heeft een fijne structuur waarmee foto ’s haarscherp worden afgedrukt. De foto komt in één geheel superstrak aan de wand.


Daardoor blijft het veel langer mooi en scheurt het minder snel. Als u uw fotobehang met eigen foto wilt bestellen laat u uw eigen foto of uw eigen ontwerp drukken op duurzaam vliesbehang. Het voordeel van dit behang is dat het zich zeer eenvoudig laat verwerken.


Een eigen foto op behang laten drukken kan bij foto -muur.

Je hoeft alleen maar je foto te uploaden, je keuze voor het formaat te maken en te betalen. Daarna wordt jouw bestelling gratis bij je thuisbezorgd. Het minimale formaat dat u kunt bestellen is vierkante meter. We zijn gespecialiseerd in maatwerk voor een scherpe prijs.


Ontdek de webshop voor fotobehang, kranten flyers en meer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts