woensdag 1 februari 2017

Cetabever tuinbeits dekkend

Altijd scherp geprijsd bij Verfwebwinkel. Bestel nu je Wijzonol producten! Tuinhoutbeits is sterk impregnerend en voedt en beschermt uw hout langdurig tegen weersinvloeden. Het voedt je hout van binnenuit en beschermt langdurig van buitenaf.


Cetabever tuinbeits dekkend

Cetabever tuinmeubelolie transparant waterproof l. Dekkende beits kopen bij HORNBACH. Als je met verf en een kwast aan de gang wilt gaan om het houtwerk in en rond je huis op te knappen kun je verf gebruiken, maar ook dekkende beitsen. Het voordeel van dekkende beitsen is dat het in het hout dringt zodat het hout beter beschermt wordt. Een dekkende beits dringt in het hout door, geeft langdurige bescherming en biedt de mogelijkheid het hout een ander kleurtje te geven.


Geschikt als dekkende afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout. Door uitstekende hechting en hoge laagdikte bereik je met minder lagen, zonder grondverf, een zeer duurzame bescherming en een uitstekende dekking. Beschermt tegen UV en vertraagt glansverval. Deze duurzame en vochtwerende beits is geschikt voor het gronden, voorlakken en aflakken van kwalitatief hout in de tuin.


Cetabever tuinbeits dekkend

Intacte laag reinigen met Alabastine Verfreiniger. Het kale hout voorbehandelen zoals genoemd onder nieuw hout. Er zijn dekkende en transparante lakken in standaardkleuren. Vaak zit daar de goeie kleur al wel bij. Van een aantal soorten -bijvoorbeeld meesterbeits en tuinbeits - zijn ook kleuren op de mengmachine beschikbaar.


Het heeft een sterk impregnerende werking waardoor het diep in het hout dringt en al het houtwerk in je tuin optimaal beschermt tegen het Hollandse klimaat. Je kunt het zelfs aanbrengen op enigszins vochtig hout. U kunt het zelfs aanbrengen op enigszins vochtig hout. Toepassing: buiten, als dekkende afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout. CetaBever bestellen bij verf.


Cetabever tuinbeits dekkend

De beits is verkrijgbaar is transparante en dekkende kleuren. Breng de beits vervolgens aan met een kwast of viltlakroller. Deze beits is leverbaar in veel verschillende kleuren, waaronder deze donkergroen 605.


Op onbehandeld hout raden we u aan om lagen aan te brengen, voor behandeld hout zijn lagen voldoende. Dit betekent dat u door de uitstekende hechting en de hoge laagdikte, met minder lagen een zeer duurzame bescherming en een uitstekende dekking realiseert. Meer over dekkende buitenbeits. De beits voedt je hout van binnenuit en beschermt langdurig van buitenaf.


Het product is waterafstoten vochtregulerend en UV-beschermend. Voor al het houtwerk aan de buitenkant van je huis zoals gevelbetimmeringen, daklijsten, kozijnen en deuren. Vochtregulerende, laag zijdeglanzende dekkende beitsverf op basis van alkydhars voor tuin en terras.


Het beschermt en verzorgt uw hout en geeft uw hout een prachtige dekkende eindlaag. Deze tuinbeits is op terpentinebasis. Beits is zeer goed vochtregulerend en daardoor geschikt voor ondergronden die iets vochtiger dan normaal kunnen zijn. Deze zijdeglanzende beits van topkwaliteit is speciaal ontwikkeld voor al je tuinhout, zoals tuinmeubilair, schuttingen, pergola’s. Topkwaliteit met goede buitenduurzaamhei uitstekende vloeiing en dekking.


Transparante beits kopen bij HORNBACH. Hout kan je natuurlijk overschilderen met verf. Maar als je de houtstructuur graag zichtbaar wil houden, dan kun je beter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts