woensdag 1 februari 2017

Jaloezieen tussen glas

Geschikt voor hoge ramen tot 5m. Koop uw nieuwe jaloezieën in onze webshop. En bepaal zelf alle Afmetingen! Mooi wonen en altijd verrassende acties.


InBlindz is raambekleding en zonwering tussen glas.

Het is een product van Nederlandse makelij van gerenommeerd glasproducent Stolker Glas. De zonwering kan niet beschadigen tussen het glas en is daarom veel duurzamer dan luxaflex zonwering voor het raam. Wat is de prijs van zonwering tussen glas ? Over het algemeen kunt u ervan uitgaan dat de kosten van het plaatsen van zonwering tussen glas (het plaatsen van isolatieglas met zonwering ertussen) vergelijkbaar is met het plaatsen van (binnen)zonwering of rolluiken.


De tussen het glas bevestigde jaloezie is gemakkelijk te bedienen met een magneet op het glas. Optrekken, neerlaten, kantelen: het kan allemaal. Doseer de zonwering en het uitzicht – of de inkijk – precies zoals u dat wilt.

Jaloezieglas oogt als een designproduct en biedt evenveel privacy als een gewone jaloezie of plissé raambekleding. Glas beschikt namelijk over vlijmscherpe randen die zomaar voor aanzienlijke lichamelijke letsels kunnen zorgen. Dit geldt misschien nog wel in het bijzonder voor het plaatsen van jaloezieglas. Wanneer u dergelijk glas wenst te voorzien in uw woning is het dan ook steeds belangrijk om hiervoor een beroep te doen op een echte vakman. Zonwering tussen glas is de ideale oplossing van zonwering voor uw draaikiepramen.


En zeker niet onbelangrijk, het past prachtig in het interieur. Op deze manier kunt u zelf regelen hoeveel (zon)licht in uw kamer binnenkomt. Het is dé oplossing voor iedere situatie in huis. Van de woonkamer, werkkamer, keuken, badkamer en slaapkamer.


De zonwering tussen glas is te bestellen in verschillende types (jaloezieën, plissé en black-out) en bedieningsmogelijkheden (koorbediening, kantelstaaf, draaiknop en draaiknop op onderbalk). De jaloezie is leverbaar in kleuren en de plissé in kleuren. ScreenLine van Pilkington is zonwering tussen glas voor elke ruimte. Ideaal om het binnenkomende zonlicht te reguleren en uw privacy.


Swinkels Glas is uw garantie voor gedegen serviceverlening en deskundig advies bij alle glastoepassingen en beglazing. Wij zijn de erkend glaszetter én glasspecialist bij uitstek.

U kunt bij ons terecht voor een heldere vrijblijvende offerte, goede leveringsvoorwaarden en deskundig advies! Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Jaloezie glas is een systeem waarbij een jaloezie of een plissé in het isolatieglas wordt gemonteerd.


Het isolatieglas behoudt dezelfde eigenschappen en de jaloezie wordt hierdoor volledig beschermd. Stof, vuil en wind hebben geen invloed op de jaloezieën omdat dit in het isolatieglas zit verwerkt. Het product is geschikt voor elke ruimte in huis, maar het kan ook worden toegepast in kantoren en luxe jachten vanwege de privacy en het gemak. Omdat de jaloezieën tussen het glas zitten hoeven de jaloezieën niet schoongemaakt te worden en weer en wind kunnen de jaloezieën niet beschadigen.


Denk aan jaloezieën, plissés of duplissés, maar dan in glas ! Het is ook een ideale oplossing voor een draaikiepraam. Volledig op maat gemaakt bij Suntex Jaloeziefabriek. Waarom niet in alle gevallen? Omdat er ook zoiets bestaat als exemplaren welke tussen dubbel glas worden geplaatst. Dit lijkt op het eerste zicht misschien een beetje vreem maar dat is het in de praktijk eigenlijk helemaal niet.


In dit geval worden de jaloezieën zoals de naam reeds laat vermoeden geïntegreerd in het glas van het raam. Het gaat hier dan ook om isolatieglas. Jaloezieën tussen glas , stijlvolle zonwering voor uw pand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts