vrijdag 4 augustus 2017

Amarol

Amarol

Beschikbaar in heel veel kleuren. Sigma Amarol Primer is een van de eerste grondverven op de markt. Het is inmiddels een vertrouwd product dat zich heeft ontwikkeld tot een standaard onder de grondverven. Het product bestaat al lang en is daardoor goed door ontwikkeld. Het is uitstekend over te schilderen met bijvoorbeeld Sigma Schakelverf Semi-Gloss.


Amarol

De Sigma amarol triol satin is een zijdeglans solventgedragen grond-, voor- en aflak voor binnen en buiten op basis van alkydhars - één pot systeem. Dit product is uitstekend te gebruiken op tuinhuisjes en schuttingen. Deze grondverf kun je aanbrengen met een roller of een kwast. Amarol primer is geschikt voor ondergronden van hout of het overgronden van andere ondergronden die met de juiste primer gegrond zijn. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten?


Zijdeglanzende solventgedragen grond-, voor- en aflak voor binnen en buiten. De lakverf heeft een goede weervasthei ook in kustgebieden. Bijpassende grondverf is Sigma. Daarna de betreffende delen impregneren met Sigmalife VS-X Satin. Grondig reinigen en zorgvuldig schuren.


Kaal gemaakt hout Verweerd hout tot op het gezonde hout verwijderen door middel van mechanisch schuren. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Bellen kan natuurlijk ook!


Kenmerken van Amarol Primer is een hoge dekkracht, goede kanten dekking en hechting. Uitstekend overschilderbaar met Sigma schakelverf Semi-Gloss of andere Sigma verf. Een vertrouwd product, dat zich ontwikkeld heeft tot een standaard onder de grondverven.


Amarol

Deze primer is geschikt voor het overschilderen met bijv. Deze professionele lak heeft een hoge dekkracht, goede weervastheid en is goed reinigbaar. Voor afschilderen van staal en non-ferrometalen.


Amaryl (glimepiride) is an oral diabetes medicine that helps control blood sugar levels. Amaryl is used together with diet and exercise to improve blood sugar control in adults with type diabetes mellitus. This medicine is not for treating type diabetes.


Insulin or other diabetes medicines are sometimes used in combination with Amaryl if. De verf is op basis van alkydhars. Deze Sigma grondverf kun je gemakkelijk aanbrengen met een kwast of een roller. Beste, bij deze bieden we sigma amarol satin wit aan. Dit is een partij waar een velletje op zit.


Rendement: mper liter. Voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk. U kunt het uitstekend overschilderen met Sigma Schakelverf Semi-Gloss.


Amarol

Online de beste verf en hoge kortingen tot wel ! Sigma, Sikkens, Wijzonol en MagPaint: allemaal kwaliteitsverf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts