vrijdag 3 mei 2019

Plastic strokengordijn

Een PVC Strokengordijn is een voordelige en effectieve oplossing om het werkklimaat binnen uw bedrijf te verbeteren. Advies, verkoop en montage van PVC afscherming zoals strokengordijnen , industriegordijnen in standaardmaten en maatwerk strokengordijn. Ons volledige productportfolio wordt gekenmerkt door een uitstekende kwaliteit en een aantrekkelijke prijs kwaliteitsverhouding. Het maakt hierbij niet uit of u kiest voor een zwart strokengordijn of transparant strokengordijn.


Deze strokengordijnen worden geleverd met verzinkt stalen ophangsysteem of RVS. Strookbreedtes variëren afhankelijk van de toepassing, verkeer en de afmeting van het strokengordijn.

Wij leveren strokengordijnen in maar liefst standaard kleuren, ondoorzichtig, transparant of geheel transparant. Pvc strokengordijn compleet voorgemonteer de rvs clips zitten reeds aan de pvc-stroken gemonteer. Dubbel geribbelde PVC strokengordijnen zijn speciaal ontwikkeld voor zwaar (heftruck) verkeer. In de PVC stroken lopen verticale lijnen (verdikking) en wanneer een pallet- of heftruck door het strokengordijn passeert wordt voornamelijk contact gemaakt met de lijnen i. Bij gebruik in een opening naar buiten bieden strokengordijnen tevens bescherming tegen weersinvloeden. Strokengordijnen zijn ook geschikt voor bijvoorbeeld het weren van stof, geluidsoverlast en insecten.


Een strokengordijn wordt ook wel een flappengordijn genoemd. Er is dus geen verschil tussen deze twee producten.

Een tochtgordijn plaatsen in doorgangen om een prettig werkklimaat te realiseren? Met een tochtgordijn van strokengordijnen. Met tochtgordijnen kunt u de temperatuur constant houden in ruimtes, tocht en warmteverlies tegengaan. Toepassingen plastic stroken.


U kunt een strokengordijn met plastic stroken kopen wanneer u een ideaal werkklimaat wilt. Een gordijn met plastic stroken heeft een isolerende werking in zowel warme als koude ruimtes. Het is daarom ideaal om te gebruiken als barrière tussen ruimtes die hun constante temperatuur moeten behouden. Met plastic lamellen kunt u enorm veel kosten besparen omdat de isolerende werking uw energierekening laag houdt.


De investering in plastic lamellen verdient zich dus snel terug! Door middel van een strokengordijn met plastic lamellen kunt u een goed werkklimaat realiseren zonder tocht of warmteverlies. Stof, vuil, gelui temperatuurverschillen: Er zijn veel factoren waardoor u binnen het bedrijf een duidelijk afgebakend gebied wilt creëren.


Hoe mooi dat er strokengordijnen zijn, die dit probleem op een bijzonder flexibele manier oplossen en ook de kosten en logistiek verlagen. In onze webshop vindt u het meest uitgebreide assortiment aan complete strokengordijnen , PVC stroken (1tot 400mm breed) op rol of op maat gesneden. Of het nu gaat om een doorgang in een magazijn, loading docks of deuren in een vrieshuis, wij hebben voor elke toepassing de juiste oplossing.


Naast de tochtwerende voordelen heeft het strokengordijn ook een geluiddempende functie. Ons PVC strokengordijn wordt geproduceerd in Europa en daarom kunnen wij kwaliteit garanderen. Kunststof gordijnstroken om zelf een strokengordijn te maken of ter reparatie van een bestaand strokengordijn.


Afhankelijk van de belasting van het strokengordijn wordt de dikte en de overlapping bepaald.

Verschuifbaar Strokengordijn. Een enkel railsysteem waarbij het strokengordijn naast de opening schuift. De rail kan als wandmontage (montage boven de dagopening) of plafondmontage (montage in de dagopening) Wij leveren het railsysteem twee keer zo lang als de openingsbreedte zodat het strokengordijn links óf rechts naast de opening kan schuiven. In de stroken lopen verticale lijnen (verdikking) en wanneer een pallet- of heftruck door het strokengordijn passeert wordt voornamelijk contact gemaakt met de lijnen i. Info over plastic stroken.


Resultaten van zoekmachines! Producten uit de categorie PVC- strokengordijnen. U kunt kiezen uit maar liefst typen strokengordijnen in standaard kleuren PVC flappen (doorzichtig en ondoorzichtig). We onderscheiden ons door onze ruime ervaring en uitstekende vakkennis op dit gebied.


Het strokengordijn voor de industrie heeft veelvoudige toepassingen. Overal waar de strokengordijnen worden gebruikt, kunnen warmteverliezen tussen afgescheiden ruimtes worden beperkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts