dinsdag 5 juli 2016

Gordijnrail ophangen

Gordijnrail ophangen

Find gordijnrails kopen vandaag! Mooi wonen en altijd verrassende acties. Maar er komt een moment wanneer je er helaas aan moet geloven en je toch echt wat voor de ramen wilt hebben. Gelukkig stelt een gordijnrails ophangen met onderstaande handige tips en het juiste gereedschap weinig meer voor. Gordijnrails ophangen : zo doe je dat.


Gordijnrail ophangen

Bepaal de lengte van de rail. Deze hangt af van de positie van het gordijn: binnen het kozijn of voor het kozijn. Komt het gordijn voor het kozijn te hangen, dan is het fraaier als het er een stukje vanaf hangt. Het ophangen van een gordijnrail aan het plafond is makkelijker als je eerst een basislat aan het plafond bevestigt. Schroef deze op een paar plaatsen aan de plafondbalken vast.


Op deze basislat komen de schroeven waarmee je de U-railsteunen kunt ophangen (om de cm). Steunen eerst aan de rail en vervolgens vastschroeven. Zo is de verdeling het mooist en de gordijnrail zal niet doorbuigen als de gordijnen hangen. We hebben accessoires als hoeken, ringen en klemmen waarmee het ophangen van je gordijnen een fluitje van een cent is. Een rail ophangen in vijf handige stappen.


Gordijnrail ophangen

Zelf uw gordijnrails ophangen ? Met ons eenvoudige stappenplan én handige klustips is het ophangen van uw gordijnrail of roede een fluitje van een cent! Ook geven wij advies over het gebruik van het juiste gereedschap. Want een goed begin is het halve werk. In één vloeiende beweging doe je snel je gordijnen open en dicht.


De gordijnrail monteer je aan het plafond en vervolgens bevestig je het gordijn met behulp van haken of ringen aan de rails. Kant-en-klare gordijnen van KARWEI zijn voordelig en je kunt ze zo mee naar huis nemen. Het stappenplan helpt je hoe je gemakkelijk de gordijnen op maat maakt en ophangt.


Zo assembleert u zelf uw gordijnrail. Stap 1: Draai de U-rail om, klik de plafond steun op de rails. Stap 2: Schuif het gewenste aantal U-rail glijders in de schacht. Stap 3: schuif de eindkap aan het einde van de rail, en tik deze indien nodig stevig aan met een hamer.


Draai het haakje rechtsom aan tot deze goed vast zit. Om snel zelf aan de slag te kunnen, geven we je graag een aantal tips. Wil je gordijnen toch liever laten ophangen ? Onze ervaren medewerkers doen dit graag voor je. U zult andere bevestigingsmiddelen moeten gebruiken en er moet goed worden gekeken naar de draagkracht van een plafond. Een gordijnrail hieraan ophangen is een heel ander verhaal.


Gordijnrail ophangen

Heb je bijvoorbeeld paneelgordijnen of gordijnen met haken dan gebruik je een gordijnrails Met een gordijnrail gaat het ophangen zeer snel, de haakjes bevestig je simpelweg aan de ringen van de rail. Veel van onze rails zijn flexibel en buigzaam, ideaal voor het ophangen in lastige of ronde ruimtes als een caravan of erker! Voor het raam of als scheidingswand. VIDGA gordijnrails bieden je nieuwe ophangmogelijkheden voor je gordijnen of paneelgordijnen. Of het nu aan de wan aan het plafond of op een hoek is - VIDGA is overal eenvoudig te monteren.


Dit ziet er mooi en strak uit, maar als je je gordijnen open hebt, dan zie je de gordijnrail wel zitten. Je kunt kiezen voor opvallende gordijnroedes die een hele leuke toevoeging kunnen zijn op jouw raamdecoratie zoals onze gordijnroedes met industriële look.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts