donderdag 1 november 2018

Leuke gebaksbordjes

Ontdek ons unieke assortiment gebaksbordjes. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Laat je inspireren door het aanbod. De nieuwste gebaksbordjes.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Vind items binnen jouw budget. Voor 23u Besteld = Morgen In Huis! Wij Bieden Voor Elke Smaak Een Design! Zo komt jouw mini creatie nog beter tot zijn recht.


Deze zijn naast gebaksbordje ook prima te gebruiken voor amuses. Heb je leuke gebaksborden gevonden? Combineer deze dan met dinerborden, ontbijtborden, schalen en mokken uit dezelfde serie.


Zo heb je een super leuke complete serie in jouw keukenkastjes staan. Dan zit je goed bij Blokker.

Deze laatste is bekend om de gebaksbordjes wit, gemaakt uit fine porselein van de beste kwaliteit. Gebaksbordjes bij Blokker Op zoek naar een mooi gebaksbord? Een mooie taartpunt of ander gebakje serveer je natuurlijk op een gebaksbord. Kies uit kleurrijke gebaksbordjes met print of ga voor basic gebaksborden in effen wit.


Het aanbod is erg divers en bestaat uit gebaksbordjes in verschillende vormen en ontwerpen. Net als al het andere servies van Froukjes Servies zijn de bordjes handbeschilderd. Kies uit onze ruime collectie serviesgoe zoals complete sets of losse borden, schalen en diepe borden. Dek de tafel die bij je persoonlijke stijl past.


Je kan kiezen uit verschillende materialen zoals aardewerk maar ook het nieuwe bamboe. Borden kunnen ook een toevoeging in het interieur zijn. Het is dan ook leuk om een set van borden in dezelfde stijl aan te schaffen.


Maar natuurlijk kun je borden ook goed mixen en matchen. Wat is er leuker voor je koters dan zelf eten van je eigen servies met je eigen bestek? Borden met stoere prints en lekker degelijk van kunststof, of de mooie porseleinen bordjes die leuk zijn om te bewaren voor later.


Kijk, van dit kinderservies at jij voor de allereerste keer zelf je spaghetti! Klembord van het jonge merk Ubuntu Lifestyle. Op dit leuke klembord bevestig je de meest inspirerende posters.


Het clipbord bestaat uit een plankje met een losse metalen knijper. Een gebaksbordje uit de servies serie Amsterdam, in de kleur wit.

Servies Amsterdam is een basic, strak ogend servies, gemaakt van aardewerk. Het stapelbare servies is in verschillende kleuren verkrijgbaar die je goed met elkaar kunt combineren, waardoor het een speels geheel vormt op tafel. Als kers op de taart is het scherp geprijsd. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Vier leuke gebaksbordjes GRATIS: Maakt je taart net wat leuker, deze gebaksbordjes.


Pip studio floral gebakbord roze 17cm Dit leuke gebaksbordje behoord tot de fleurige collectie van Pip Studio. Gratis af te halen in Utrecht. Onderstaand een overzicht van de soorten en maten borden die nu op voorraad zijn.


De collectie wisselt regelmatig. Deze leuke gebaksbordjes met unicorn print van Meri Meri passen super goed bij een magisch feestje! Kleed de tafel leuk aan met de bijpassende servetten en bekertjes en jouw eenhoorn feestje kan beginnen. Ook leuk in combinatie met de regenboog items van Meri Meri.


Deze gevaarlijk leuke tijger gebaksbordjes zijn perfect voor de hongerige safari avonturiers. Zeg nou zelf van al die feestelijke avonturen krijg je toch honger. Serveer jou mede avonturiers heuse jungle taart of tropische hapjes op deze gevaarlijke bordjes. Er zitten maar liefst tijger bordjes in een setje.


Gebruikt Ophalen of Verzenden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts