donderdag 1 november 2018

Skylt conditioner

Voorkappers biedt professionele Kappersproducten tegen scherpe prijzen. Altijd de scherpste deals. Voor 22u bestel morgen in huis. Bekijk ons ruime assortiment! Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken.


Gratis verzending vanaf €2-. Ontdek ons uitgebreide assortiment conditioner. Vergeet in alle hectiek jezelf niet. Spray de Spray en Wipe op het te reinigen oppervlak en laat het even inwerken. Wrijf daarna lichtvochtig het oppervlak schoon met een vochtige mop, doek of dweil.


Het laat geen zeepresten achter zodat het matte SKYLT -effect optimaal behouden blijft. SKYLT CONDITIONER is verkrijgbaar als Spray and Wipe, in handige spray flacon, en als. Royl skylt conditioner is uitermate geschikt voor het reiniger van oppervlakken die behandeld zijn met skylt original of skylt titanium. Deze conditioner laat absoluut geen residu op het oppervlak achter. Zie voor uitgebreide informatie het SKYLT onderhoudsvoorschrift, of vraag uw leverancier.


Reinig de vloer met de Parketmeester Master dweil super door met lichte druk te wrijven. De dweil geregeld uitspoelen en uitwringen. Achteraf betalen mogelijk. Het ruikt fris en reinigt zonder residu achter te laten. Het concentraat in literverpakking (met maatbekertje) is goed voor liter conditioner.


De sprayflacon is een kant-en klare mix. Schud de flacon grondig, nu is de spray weer gemakkelijk te gebruiken voor het plaatselijk onderhoud of het behandelen van uw vloer. Skylt wilt u ultramat houden. Deze reinigingsoplossing is al klaar voor gebruik en vrij van residuen.


De eigenschappen van deze reinigingsspray. Conditioners voor 22u bestel morgen in huis. Je kunt de vloer herstellen door deze eenmalig te reinigen met de STEP Intensief Reiniger, en nadweilen met schoon water. Zodoende verwijder je alle zeep- en.


Onze meester lakmakers zochten een manier om het onbehandelde uiterlijk van ondergronden te behouden. Met SKYLT , blijft hout puur hout. SKYLT beschermt het origineel en bekrachtigt het oorspronkelijke uiterlijk. Met deze fles kunt u keer de spray vullen. Is voldoende voor ongeveer navullingen.


Is een hooggeconcentreerde reiniger, wordt tevens geleverd met navuldop. Sterk emulgeren laag schuimend en fris geurend. Laat geen zeepresten achter en behoudt de ultramatte look van SKYLT. SKYLT is hygiënisch en makkelijk te onderhouden. Verwijder stof en los vuil met stofzuiger, wisser of veger.


Om optimaal te kunnen genieten van uw vloer is het belangrijk om deze schoon te houden en te beschermen tegen vocht en vuil. Naast het standaard onderhoud dat voor elke vloer geldt, kunt u deze ook dweilen. Gebruik hiervoor het reinigingsmiddel dat bij uw vloer hoort. Rigo Special Coatings ontwikkelt al meer dan jaar watergedragen laksystemen, o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts