vrijdag 1 juli 2016

Kabels ophangen

Specialistisch advies nodig? Alle kabels vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw kabels online. Bekijk ons grote assortiment kabels van vele merken. Mini DisplayPort Kabel VGA Kabel Apple Compatibel Interne Voedingskabel SATA Kabel IDE Kabel Molex Kabel Thunderbolt Kabel Data Kabel Printer Kabel USB 2.

Een huis waar de kabels netjes zijn weggewerkt, oogt een stuk opgeruimder. Zo is een kabelgoot ideaal om snoeren in te stoppen. Je knip ‘m gemakkelijk af tot de gewenste lengte.


Perfect voor kantoorruimtes waar veel pc’s met snoeren aanwezig zijn. Als je na een langere tijd weer een kabel nodig hebt hoef je niet te gokken welke snoer er nu bij welke apparaat hoort. Een bak vol met snoeren is niet handig. Je weet al snel niet meer welke losse kabel bij welk apparaat hoort.


De ophangkits zijn makkelijke systemen voor het ophangen van schilderijen, lampen, buizen etc etc.

H et vinden van die geweldige lamp valt al niet mee. Dat is een hele klus, maar als het eenmaal goed opgehangen is, mag het resultaat er ook zijn: je huis is gezellig en sfeervol als het mooi verlicht is. Daar houden we ook rekening mee bij de ontwikkeling van onze tv beugels. Bij een vriend in zijn net opgeleverde nieuwbouwhuis hebben we laatst een doorvoer gemaakt voor de kabels van een TV die op de muur gaat komen.


We hebben dit gedaan met een stuk PVC buis van mm doorsnede en twee graden bochten. Het bureau ziet er ook meteen een stuk netter uit zonder een grote computerkast erop. Ten tweede is het ophangen van de computer handig tijdens het schoonmaken.


Elektronica artikelen en vooral kabels Online. Je kan er een PVC pijp in laten maken met 45° bochten. Kabels , connectors en elektronica onderdelen.


Denk goed na over de hoogte (probeer het uit). Iets zegt me dat dit niet comfortabel kijkt. Hoewel het aantal kabels bij het televisiemeubel in de gemiddelde huiskamer nog te overzien valt, blijkt het vaak toch een klus om de kabels op een nette manier weg te werken. Gelukkig zijn er genoeg oplossingen op te vinden.


Er zijn talloze manieren waarop je de vele kabels rond je televisiemeubel op een mooie manier weg kunt werken. Dankzij kabelgoten kun je nu alle kabels van de televisie, de stereo, de dvd speler en blu-ray speler netjes wegwerken. Het irritatiepuntje van menig televisiebezitter is hiermee verdwenen als sneeuw voor de zon.

Door de kabelgoten tv kan je jouw televisie nu naar believen ophangen of op een standaard plaatsen. Hoewel we ons huis graag opgeruimd en netjes houden, blijven televisiekabels toch lastig om te verbergen. Wij geven je handige tips voor het wegwerken van deze kabels.


Dan wilt u ook de kabels mooi uit het zicht hebben. Er zijn verschillende manieren waarop u de kabels weg kunt werken. Een snelle manier is met een kabelslang. U trekt de kabels door de slang heen en klaar.


Kabel USB C Kabel Mini USB Kabel Micro USB Kabel Firewire Kabel UTP Netwerk Kabel SMA Kabel Toetsenbord. Het is dus van uiterst belang om vooraf te bepalen welke kabelgoten geschikt zijn voor de te voeren kabels. Bepaal waar je de flatscreen TV wilt ophangen. Je kunt de TV vlak tegen de muur hangen, of kiezen voor de mogelijkheid om het scherm te laten draaien en kantelen.


Dat kan handig zijn om vanuit verschillende posities (bijvoorbeeld vanuit de keuken) een optimale zichthoek te krijgen. Naast de standaard staalkabel is er ook de Twister Micro Staaldraad. Deze kabel is alleen te combineren met de Micro Grip haak. Dit is een smallere kabel van maar mm dik.


In de centraaldoos ziet u meestal wel waar de kabels vandaan komen. Anders kijk op de revisie- of aanlegtekening van de woning. Plafond of hanglamp ophangen en aansluiten via de elektra centraaldoos Hanglamp ophangen aan plafond centraaldoos en trekontlaster.


Een hanglamp kan je het beste vlakbij een centraaldoos ophangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts