vrijdag 1 juli 2016

Opmeten rolgordijn

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Of bezoek één van onze winkels.

Meet het kozijn waarin of waarop het rolgordijn komt op verschillende plaatsen in de hoogte en de breedte. Een klein verschil kan namelijk grote invloed hebben op hoe het rolgordijn uiteindelijk hangt. De cassette waarin het rolgordijn hangt bepaalt de breedte van het gordijn.


Meetinstructies voor rolgordijnen. Moet er bijvoorbeeld nog gestuct worden, of Spachtelputz worden aangebracht, wacht dan tot dit gebeurd is met het inmeten. Het is belangrijk om uw ramen of kozijnen goed op te meten.


De rolgordijnen worden exact gemaakt op de maten die u aan ons doorgeeft.

Gebruik de onderstaande tips als hulpmiddel bij het opmeten van uw ramen voor de bestelling van uw rolgordijnen , lees meteen de handige tips voor rolgordijnen. Dan moet je eerst de juiste maat weten. Heb je ook hulp nodig bij het ophangen of inkorten? Liever professioneel inmeten? Wij komen bij u thuis om de producten in te meten.


Maak online een meetafspraak. Heeft u de perfecte stof gevonden? Rolgordijnen inmeten en monteren. Dan wordt het tijd om uw gereedschap te pakken. Ook een schroevendraaier is nodig voor het monteren van uw rolgordijnen.


Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor een bepaald soort rolgordijn , is het belangrijk dat je de afmetingen in kaart brengt. Zorg er dus voor dat u de meetinstructie downloadt die behoort bij het type product dat u wilt bestellen. Print de meetinstructie uit als u deze bij de hand wilt hebben tijdens het meten. Breedte: Bij de bestelbreedte vul je altijd de buitenafmeting van het rolgordijn in, inclusief steunen of cassette (systeembreedte).


Toe aan nieuwe vouwgordijnen, rolgordijnen of jaloezieën?

Met ons meetformulier kan het niet mis gaan en kun je gelijk door naar de winkel. Alle rolgordijnen vind je op beslist. Kies uit 9producten vanaf € 100. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Het opmeten van een rolgordijn is gemakkelijker dan u denkt. U moet wel een aantal regels in acht nemen om tot de juiste maatvoering te komen. Onderstaand vind je informatie over het opmeten en monteren, de montagehandleiding en video voor rolgordijnen van ilumio. Het is ook mogelijk om jouw rolgordijn te laten monteren, met onze montageservice.


Hoe moet ik mijn raam opmeten ? Opmeten en monteren rolgordijnen. Bepaal waar en hoe je de raamdecoratie wilt ophangen. Houdt hierbij rekening met handgrepen, deurklinken en andere uitstekende delen. Controleer breedte- en hoogteverschillen door op verschillende plaatsen te meten. Makkelijk opmeten rolgordijnen Algemeen:.


Je kunt ze gebruiken om je slaapkamer te verduisteren, de zon buiten te houden in je studiekamer, je privacy te waarborgen in je badkamer of de juiste sfeer en akoestiek te creëren in je woonkamer. Je wilt een rolgordijn ophangen. Karwei verkoopt kant-en-klare lichtdoorlatende of verduisterende rolgordijnen in diverse maten en dessins die je eenvoudig zelf op maat maakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts