vrijdag 2 november 2018

Stal ventilator

Goede stalventilatie draagt bij aan de gezondheid en prestaties van dieren. Stalventilatoren bestel je gemakkelijk en snel online bij MS Schippers. Lage toeren, hoge capaciteit! In de winter kan het klimaat veelal goed beheerst worden door een goede nok en regelbare dwarsventilatie.


Echter in de zomer kunnen de temperaturen behoorlijk oplopen.

Groot aanbod stalventilatoren voor in de koeienstal. Optimale stalventilatie zorgt voor een hogere melkproductie en voorkomt hittestress. Grote ventilator voor varkensstallen, kippenstallen en koeienstallen.


Standaard uitgevoerd met rotorbladen, vervaardigd uit r. Wateler biedt een breed assortiment stalventilatoren voor alle staltypes en diersoorten. Wij helpen u graag bij de keuze voor de juiste stalventilator. De horizontale stalventilator is de meest gebruikte ventilator in de stal , die zorgt voor optimale luchtverplaatsing.

Plafond ventilatoren verplaatsen de lucht van boven naar beneden. Hierdoor krijgt het dier ook daadwerkelijk verkoeling en komt er bij koeien geen tocht op de uiers. Frequentieregelaar stalventilator 0. W Losse frequentieregelaar voor het traploos aansturen van ventilatoren De frequentieregelaar zorgt ervoor dat de ventilator niet overbelast raakt waardoor de levensduur verlengd wordt.


Bij een optimale leefomgeving voor uw vee hoort een goed stalklimaat. Ventilatoren koop je eenvoudig online bij bol. Hoe beter het klimaat in uw stal , hoe beter de productie. Een goede stalventilator is daarbij van groot belang.


Een investering in het stalklimaat, verdient zich in het bedrijfsresultaat terug. Wij informeren u graag over onze oplossingen! Wildeboer is een groothandel in (grootverbruik) artikelen voor landbouw, tuinbouw, bouw en installatiebedrijven en industrie.


Met deze makkelijk te installeren ventilator kunt u ideaal ventileren in kleine ruimtes of ruimtes met lage plafonds. Deze ventilator , met een diameter van 5mm, heeft een luchtopbrengst van 7. De melkveeventilator, met een diameter van meter, zorgt voor frisse lucht. Swaving Stalinrichting - Stalinrichting op maat, voor een vrijblijvend deskundig advies bent u bij ons op het juiste adres.

Bij de projecten van Wateler wordt er gebruik gemaakt van ventilatiesystemen bestaande uit twee typen. Er is van alles mogelijk met stalventilatie. Holland Heater ontwikkelt en produceert industriƫle stalventilatoren voor agrarische bedrijven.


Een te hoge luchtvochtigheid in de stal blijft een belangrijk probleem in de agrarische sector. Ik heb een wat oudere axiaal ventilator (soort van stal ventilator ) die ik wil aansluiten. Momenteel is deze niet aangesloten. Het is een 220v, 50Hz model.


In het motorhuis van de ventilator lopen de bedrading vanaf de bestaande kabel als. De zomer is in aantocht dus kan het lekker warm worden in de melkstal. Zijn er ook mensen die een ventilator in de melkstal hebben hangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts